Tohle nebyla skupinka lidí co zabloudila. Je to focený u benzínky, tedy ještě před odbočkou a zablouděním... Navíc na konci té skupiny co zabloudila jsem jel já (za mnou už jel jen Max a ATS a ti odbočili dobře).Welinka píše:Tak dobře, ještě jednu... jako mravenečci vypadala skupina která maličko zabloudila![]()
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
OK Tommi
Maxi
Tak když úplně pomineme ty poměry v ČR
tak je ta zemička malá vesničková, krásná. I s vůní hnoje 

Maxi

Prosim prosim.... hlasim se, ze my jedeme... na jizdu bez klimy jsme zvykli i z delsich cest
At zijou Dolomity... ... kdy jedeme?

Tzn. Welinko ze tyhle fotky zustanou pouze na rc.cz?
Respektuji prani jednotlivych fotografu, jen ze na r-c.net taky chodej roveristi co nechodej treba sem a cim vic fotografii..odkazu na fotogalerie, tim vic lidi zatouzi prijet na dalsi sraz.
Je to skoda ze cim dal vic lidi odsud se lidove "šprajcuje" pritom bychom meli byt radi za kazdeho noveho roveristu ktereho treba tema fotkama nalakame.
Obavam se doby kdy si lidi zacnou na svy fotky davat vodoznak s rc.cz
Nic proti nikomu ale nevim proc se tohle tady deje...
Pokud jste si vsimli tak na hlavni strance r-c.net jsem vytvoril clanek s podekovanim za sraz organizatorum a pod jednotlivymi nicky jsou odkazy na fotogalerie autoru. K zadnemu kradeni pod hlavickou r-c.net nedochazi, mam svoleni i jednotlivych autoru.
Budme v pohode ..jsme preci jedna rodina....
Dolomity, neni problem. Ja uz parkrat jen tak ze srandy navrhoval treba CHorvatsko
takze ja beru srazy kdekoliv kde se nas par sejde. Mimoto pres rok bezne navstevuji Roveristy po cely ČR a delam s nimi "mini srazy" 
Respektuji prani jednotlivych fotografu, jen ze na r-c.net taky chodej roveristi co nechodej treba sem a cim vic fotografii..odkazu na fotogalerie, tim vic lidi zatouzi prijet na dalsi sraz.
Je to skoda ze cim dal vic lidi odsud se lidove "šprajcuje" pritom bychom meli byt radi za kazdeho noveho roveristu ktereho treba tema fotkama nalakame.
Pokud jste si vsimli tak na hlavni strance r-c.net jsem vytvoril clanek s podekovanim za sraz organizatorum a pod jednotlivymi nicky jsou odkazy na fotogalerie autoru. K zadnemu kradeni pod hlavickou r-c.net nedochazi, mam svoleni i jednotlivych autoru.
Budme v pohode ..jsme preci jedna rodina....

Dolomity, neni problem. Ja uz parkrat jen tak ze srandy navrhoval treba CHorvatsko

-
- Kontaktovat uživatele:
musím se zastat, slušně napsal, zeptal se zda je může dát na r-c.net a já mu řekl, že ano, protože mi to vůbec nevadí, jsem rád, že měl dos te slušnosti a zeptal se.
každý druhý nebo jiný by je tam prostě dal a hotovo, a dělat rozdíly mezi rc.cz a r-c.net je bblost, každý roverista co se regne sem a enbo tam je roverista, takhle za mě
každý druhý nebo jiný by je tam prostě dal a hotovo, a dělat rozdíly mezi rc.cz a r-c.net je bblost, každý roverista co se regne sem a enbo tam je roverista, takhle za mě

CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Pokud jste si za ty roky všimli co sem tady a za posledních par měsíců aktivní i na RC.net , nemám problém vychrlit svoje fotky , at už srazů, zdravení rovristů, svých aut, kolegů, srandiček, patřím do vaší rodiny 101%. Ale jestli mi někdo bude z r.c-net řikat abych se uklidnil, nebo mi dá ( jak si to říkal JT ? mute ? nebo nějake puntíky?) když vedu živé debaty i o jiných tematech než jen o autech ( stejně to nakonec vždy skončilo u aut,a ty ses toho taky učastnil) a lidi to baví, nebo si klidně ve 2 ráno píšu na spustlém chatu s jedním človíčkem o nesmyslech, měli byste byt rádi že tam aspon neco žije, po mem uplnem odchodu a častečnem distanci esmeronky ( kdy to tam žilo- to musiš uznat), se tam pohne chat o cca 8 řádků za 3 dny, viz k dnešnímu dni chat tam spí už asi 4 den. Proto at na mě nikdo žádným způsobem mimoslovně neůtočí, nebo se naseruJeytee píše:Tzn. Welinko ze tyhle fotky zustanou pouze na rc.cz?
Budme v pohode ..jsme preci jedna rodina....![]()
Dolomity, neni problem. Ja uz parkrat jen tak ze srandy navrhoval treba CHorvatskotakze ja beru srazy kdekoliv kde se nas par sejde. Mimoto pres rok bezne navstevuji Roveristy po cely ČR a delam s nimi "mini srazy"

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Trošinku mě uráží že se v sekci k mému srazu řeší nesmysly=uměle vytvořená "kauza"...
Za svým přáním si stojím a tak jej prosím respektujte. Na žádné jiné weby(neměla jsem na mysli jen r-c.net ),pro osobní potřebu ano,na weby ne. Moc díky.

Za svým přáním si stojím a tak jej prosím respektujte. Na žádné jiné weby(neměla jsem na mysli jen r-c.net ),pro osobní potřebu ano,na weby ne. Moc díky.

Thomasi, ty jsi si to vzal zas prilis osobne zase
Klid pane.
To ze jsi odesel je tva vec, to ze jste si z chatu na r-c.net udelali jeden vecer soukromej chat o nakupech a vyletech neresim. Lidem se to nelibilo, tak zaprotestovali, to ze te to stale nepustilo a porad kvuli tomu vyvadis, za to nemuzu. Nikdo vas za to ale nevyhodi ani nijak neomezil, to ze jsme vam nabidli ke stazeni ICQ bylo mysleno v dobrem a byl to vtip.
Nechapu ze takovou ptakovinu porad resis. Proste jste si poklabosili, lidi na to zareagovali,..tot vse. Uz to projednou pochop ze se tim nikdo krome tebe nezabejval dyl jak 10minut.
Tohle co jsem psal byla reakce na Welinku a to co napsala o fotogalerii focene ze vzduchu. Tak uz to prosimte jednou hod za hlavu a prestan delat Zagorku.....
Nechces aby cokoliv s tebou spojene proto nebylo prezentovano na r-c.net ..tak ok, nebude, respektuju to.
Vsichni jsou v klidu krome tebe, tak bud taky priteli.
btw: "puntiky" si nepamatuju, "mute" ano... jenze to bylo ze srandy, takovy prava tam nemam

To ze jsi odesel je tva vec, to ze jste si z chatu na r-c.net udelali jeden vecer soukromej chat o nakupech a vyletech neresim. Lidem se to nelibilo, tak zaprotestovali, to ze te to stale nepustilo a porad kvuli tomu vyvadis, za to nemuzu. Nikdo vas za to ale nevyhodi ani nijak neomezil, to ze jsme vam nabidli ke stazeni ICQ bylo mysleno v dobrem a byl to vtip.
Nechapu ze takovou ptakovinu porad resis. Proste jste si poklabosili, lidi na to zareagovali,..tot vse. Uz to projednou pochop ze se tim nikdo krome tebe nezabejval dyl jak 10minut.
Tohle co jsem psal byla reakce na Welinku a to co napsala o fotogalerii focene ze vzduchu. Tak uz to prosimte jednou hod za hlavu a prestan delat Zagorku.....
Nechces aby cokoliv s tebou spojene proto nebylo prezentovano na r-c.net ..tak ok, nebude, respektuju to.
btw: "puntiky" si nepamatuju, "mute" ano... jenze to bylo ze srandy, takovy prava tam nemam

@ Welinka...v poradku staci rict. Nechces fotky na r-c.net tak nebudou
Jaka umele vytvorena kauza? jaky nesmysly? Hele me se to nelibi stejne jako tobe ale je to tak.
Proto jsem jednotlive lidi pekne slusne pozadal a az na tebe, Maxe a Thomase vsichni bez vyhrad souhlasili.
Tot vse k tomuhle tematu.

Jaka umele vytvorena kauza? jaky nesmysly? Hele me se to nelibi stejne jako tobe ale je to tak.
Proto jsem jednotlive lidi pekne slusne pozadal a az na tebe, Maxe a Thomase vsichni bez vyhrad souhlasili.
Tot vse k tomuhle tematu.

btw: kdy ze bejva Rajhrad? ..uz ted se tesim
..zari, rijen, co?

..zari, rijen, co?
To se mi snad zdá ty hodláš ukazovat na to co ste tam sami všichni dělali , a dělat ze mě vola že nevim co je icq ? Neřeším voloviny, to bych se s vama vubec nebavil, zaprve odešel sem protože se mi nelíbí přístup typu musim hajit barvy klubu - vždyt ten klub si dělají sami členové, ty to asi nevíš, ale většina lidí mi řekla že tvoje názory na chat nechápou a mrzí je jak to tam dopadlo.Takže mluvit v množnem čísle jakože spousta lidí reagovalo, je nesmysl, protože vzápětí na tvuj podnět spousta lidí reagovalo na muj distanc a tvuj lehkomyslný přístup.Jde mi o to - a zastávám to i v osobní životě - aby lidi nekázali vodu a přitom chlastali víno a čas od času uzali kdo jsou.A přitom dělat jakože nic.Všichni v klidu jso, to je fakt, ale se všema jsem o tom mluvil. Jenže já věci nezametám pod koberce ale řeším je do důsledků aby bylo všechno v rovnováze. To je podstata. A neřikej mi že nejsem v klidu a dělám Zagorku, na tyhle fráze jsem prudce alergický. Omlouvám se za vybočení od Welinčineho článku.Jeytee píše:Thomasi, ty jsi si to vzal zas prilis osobne zaseKlid pane.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

bez komentare, tahle kauza sem nepatri, Welinka to zde dala najevo.
Pojd na chat nebo mi posli SZ nebo mail.
Jsi ale jediny kdo se tim stale zabejva, je mi lito ze to beres jako velkou krivdu ale ja pouze reagoval na to ze lidi nadavali ze vase chatovani tam nepatri. Na co jsi nebo nejsi alergicky je mi uprimne fuk, ja to myslel v dobrym
Nebudu porusovat zdejsi pravidla ktere jsem sam pomahal vytvaret a nenecham se zatahnout do offtopicu nebo flame...
Zbytek tedy na mailu, ICQ, kdekoliv...
Pojd na chat nebo mi posli SZ nebo mail.
Jsi ale jediny kdo se tim stale zabejva, je mi lito ze to beres jako velkou krivdu ale ja pouze reagoval na to ze lidi nadavali ze vase chatovani tam nepatri. Na co jsi nebo nejsi alergicky je mi uprimne fuk, ja to myslel v dobrym

Nebudu porusovat zdejsi pravidla ktere jsem sam pomahal vytvaret a nenecham se zatahnout do offtopicu nebo flame...
Zbytek tedy na mailu, ICQ, kdekoliv...
Tímto je pro mě kauza uzavřena. Hlavně že je ti fuk když něco vypustíš z pusy, to je dobry přístup 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:

Já to zkusím vrátit na začátek.
Pokud můžete ,prosím pochopte mé přání, už proto že nejsem autorem fotek (a protože ani autor nestojí o šíření po internetu). A veřte že kdybych si tohle focení objednala, nedoplatila bych se...byla to vstřícná služba mého výborného přítele a ty fotky byly dělané se záměrem udělat radost nejenom mně,ale zejména vám všem..

..nikomu a ničemu úmyslně nebráním.
Děkuji za pochopení.
Jinak k těm dolomitám, ja bych jako vážně jel, pač sem si ještě za svuj kratky život nikdy neudělal dovolenou, pojal bych to přesně timhle stylem
, docela bych se mrknul na nějakou mapku od nás až tam kdyby to sem někdo hodil , abych si udělal představu.