Skratene radenie na rover ti???
Skratene radenie na rover ti???
Vie niekto poradit nejaku stranku na skratene radenie alebo nejaky postup ako to spravit ale urcite nie ze odpilit z radiacej paky.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Rover 220Ti coupe targa r.v. 93
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skratene radenie na rover ti???
To tam jako chceš cpát jinou převodovku?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmysl maximalne nejak zmensit prepakovani co jde do prevodovky - nesmysl 

jasne ze nie menit prevodovku ale napr na hondu dostat kupit cele ine prepakovanie ktore skrati drahy radenia a je aj presnejsie ja mam no roveri dlhe drahy a o presnosti sa neda ani hovorit je tam loker ako svina nevies ci das trojku ci patku hruza na sprint nic moc tak preto........
Cau, tak si vyndej táhla apředělej uložení.Jinak elvis z tuningfora si do 200 daval kratsi razeni ci co ale myslim ze z 620ti nak ta ma kratsi razeni(udaje)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si udelej repasi vsech tahel a uvidis tu zmenu!
predavaju nejaku sadu na repas som na to myslsel je to fakt rozdiel???????????ked to das nove?????
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli uz ani poradne nevis kterej kvalt tam mas a jinak ti nevyskakujou kvalty a nebo jdou radit tak je to urcite tim prepakovanim ale da se to zkusit, rekni nekomu at se do toho posadi a hejbe s radickou jenom o to jaka je tam vule a ty se podivas kde se ti to vikla jestli i do prevodovky nebo jenom na tech tahlech, zacni treba tou vuli do strany najdi kde je a pak vuli dopredu a dozadu a hned vis jestli je to prevodovkou nebo prepakovanim ale tak 70 procent tech vuli bude v prepakovani, tam staci 1mm - 3mm a je to hruza
A jeste, kratsi to budes mit o tu vuli dopredudozadu a logicky presnejsi o tu vuli dostrany
A jeste, kratsi to budes mit o tu vuli dopredudozadu a logicky presnejsi o tu vuli dostrany
Je to mega rozdíl:)Vytoč si to ze silonu nebo nvm, ja to taky budu delat.A taky si zavar plechy tahel a vyvrtej novy diry at to nema vakl v cepech...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je obecná bolest všech R600 -- řazení se časem vychodí a páka se začne kvedlat. Nechával jsem to kdysi opravovat a po aplikaci opravné sady, která stála tuším něco přes tisícovku, bylo řazení zase jako nové.
A nebo to stačí dovézt k šikovnýmu člověkovi, kterej to umí se železem a tyč toho táhla nechat vyvařit, protože ty díry, co v ní jsou, se časem vykloktaj a pak se třeba nedá ani zařadit...viď Sébo
A je to vážně hodně znát!

A je to vážně hodně znát!
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Přesně tak:):)Plechy zavařit a svrtat novy diry + se musi vymyslet nějaky pouzdro dovnitř
:)A je to paráda:)

- Roman620ti
no fakt ten čep dělá hodně moc, nechápu proč, ale v stříbrným to je rozm*daný že tam je vůle jako bejt a v červeným se to hejbe jak přivařený, sundal sem tu takovou plechovou krytku a je tam originál takovej pružnej čep. tak nevím, každopádně sem si dneska přivezl od Mirka převodvku z tamtoho málo jetýho a napr*canýho tíčka, vzhledevě vypadá po umytí jakó nová, tak snad bude taky i tak jezdit
Jen se dostat k výměně...

2x Rover 620ti
na ebay som vydel opravnu sadu myslim za 40 libier co je dost ale ak to bude lepsie tak potom super ....nevie niekto ci by nemohlo pasovat skratene radenie z integry????Som pocul ze neiktore diely pasuju.......
Tak panstvo uz som to zohnal ak ma niekot zaujem tu je odkaz ... http://cgi.ebay.co.uk/QUICKSHIFT-GEAR-L ... 35aa6a21ab