Dálkové světlo
Dálkové světlo
Čaute jen jsem se chtěl zeptat, zda někomu nezlobi u 414 přední dálkové světlo, po vyměně žárovky stále nesviti ?
Re: Dálkové světlo
Zkontroluj pojistky, je tam na každé světlo zvlášť.
no všechny pojistky jsem projel a vypada to, že ani jedna neni špatna. Je to ta skřínka s pojistkama u motoru nebo v aute ? všechny světla sviti jen to jedno dálkove ne.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Která pojistka se kde nachází zjistíš z manuálu. Link je tady taky 100x.
Pojistky nepomohly, někde bude zrada, dám to k elekrikáři jinak díky.
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Mám Rover 200 a teď jsem si koupil 45-ku a pře zkoušení všeho možného jsem zjistil, že při zapnutí dálkových světel nezhasnou tlumený. U jiných aut s kterýma mám zkušenosti tomu tak není. Vždy při zapnutí dálkových se tlumený zhasnou i u dvoustovky to tak je. Tak se chci jen zeptat, jestli to je u 45 normální, nebo mám někde nějakou vadu.
Díky za rady
Díky za rady
Rover 45 1,4 LPG
To je jednoduchý: jestli je tam pro obě světla společná žárovka (H4), tlumený světlo zhasíná, ty tam máš ale pro dálkové a pro tlumené světlo žárovky zvlášť (H7 a H1), tam tlumené zůstává svítit.
-
Díky, je to tak, že tam jsou dvě žárovky. Jen mě to překvapilo, ještě jsem se s tím nesetkal.
Rover 45 1,4 LPG
Jojo... kez bych to tak mel taky
Koupil jsem NightBreakery a po ctyrech mesicich mi na jedne z zarovek praskla potkavacka... to opravdu potesi u zarovky za 200,- ... takze i kdyz dalkove funguji, zarovka leti do kose...

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kolik jsi za ty 4 mesice najezdil?
Hehe... to je docela otazka na miste
Pocitam tak k 10000 km... mam je co tak premyslim dokonce dyl.... mozna skoro pet mesicu... jen za posledni dva mesice jsem nalital vic jak 5000 km... hruza... No ono to celodenni sviceni asi neni nic moc pro ne... pamatuju, zes tu taky rikal, ze ti moc dlouho nevydrzely...

-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem koupil žárovku za 50 korun(starline
), jestli vydrží aspoň 4 měsíce a svítí aspoň o chlup líp jak hřbitovní svíčka, tak to byl relativně dobrej kup(na to moje denní svícení). Poté co jsem se minulej týden rozloučil s nightbreakerkou jsem trochu ztratil zábrany. 

No ja su tak trosku vul... pac kdyz jsem je na jare kupoval, tak jsem si rikal, ze jak prestane byt na cestu z prace tma, tak tam supnu zpet stare zarovky, at tyhle zbytecne nepalim... no samozrejme ze jsem si na ten luxus zvykl a uz jsem to nevymenil... tak ted tam mam kazdou zarovku jinou 

-
- Kontaktovat uživatele:
já mám taky každou jinou. Jednu nightbreaker a jednu tungsram a k tomu záložníka starline