Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Re: F.i.s.h.men´s Rover 216GSi Mk II(1990)
Vidím, že nejsem sám, kdo nejede z důvodů učení Dost mě to mrzí, ale co už, už je to tak. Taky přeji F.I.S.H.I. mnoho zdaru
-
Tak tobe taky a taky dekuju
Jo jasný tak se kluci učte... najednu stranu vám nevadí, že dost prší viď.... to hned líp učí, když se člověk nevidí někde u vody
-
Nazdar pratele,
posilam vam pozdrav z Kanady, jsem tu na pracovnich prazdninach, uz jsem 3x videl nejake stare MG, ale vzdycky to bylo tak, ze sem za nim nemohl jet, ale kdyz se podari, tak si ho odchytnu. Jezdim tady s sesti litrovim Dodge Durango a je to teda poradnej žrout, ale taha pekne a kdyz se jede po dalnici, tak to zas neni tak hrozny. Jinak tady Rover ani MG krome tech starych veteranu nejezdi. Tak se mejte hezky.
tam jak mam tu rukavici je vyrezla dira - je to docela krap ale ma dobry srdce.
posilam vam pozdrav z Kanady, jsem tu na pracovnich prazdninach, uz jsem 3x videl nejake stare MG, ale vzdycky to bylo tak, ze sem za nim nemohl jet, ale kdyz se podari, tak si ho odchytnu. Jezdim tady s sesti litrovim Dodge Durango a je to teda poradnej žrout, ale taha pekne a kdyz se jede po dalnici, tak to zas neni tak hrozny. Jinak tady Rover ani MG krome tech starych veteranu nejezdi. Tak se mejte hezky.
tam jak mam tu rukavici je vyrezla dira - je to docela krap ale ma dobry srdce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mnoho zdaru v Kanadě!
Tak konečně si se ozval a jak si se dostal k takový káře
-
To je dedova stary auto. Kdyz sem tady byl pred tremi lety, tak to byl jeste kocar, ale ted uz ani moc ne. Vule v rizeni, porad vydava remen takovy pazvuky, neco boucha kdyz prejedes nerovnost, nekdo tam dal spatne desticky, tak sem to musel opravit, protoze se pripalovala, neco huci asi nejaky lozisko ale jen obcas a zacina to delat vic a vic a zadni dvere sou vyrezly jak blazen.
A kolik tedy žere ? a kolik tam stojí palivo ? no zase kdo se kdy sveze takovym pučmelounem viďF.i.s.h.men píše:To je dedova stary auto. Kdyz sem tady byl pred tremi lety, tak to byl jeste kocar, ale ted uz ani moc ne. Vule v rizeni, porad vydava remen takovy pazvuky, neco boucha kdyz prejedes nerovnost, nekdo tam dal spatne desticky, tak sem to musel opravit, protoze se pripalovala, neco huci asi nejaky lozisko ale jen obcas a zacina to delat vic a vic a zadni dvere sou vyrezly jak blazen.
-
no ve meste zere s klidnou nohou tak 15 - 18 ale kdyby jsi mu slapal na krk, tak se dostanes na 30 a klidne i vic. kdyz vytacis jednicku, tak to ukazuje 99 na 100 a vic to neumi ukazat. a kdyz jedes po dalnici (100km/h), tak kolem 12.
Jo je to fajn jezdit s takovym pučmelounem.
Jo je to fajn jezdit s takovym pučmelounem.
-
a benzin stoji neco pres dolar za litr, takze 20,- Kč
- Roman620ti
Já se tam u Vás snad votočím s kanďákem, to už by mi ta spotřeba 12-14l vůbec nevadila
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Romane, a proč myslíš, že typická americká motorizace je 5.0 V8
Tak snad tam všechny peníze neprojezdíš a co tam vůbec děláš ?
-
no jsem tu na pracovnich prazdninach. Je tu vsechno pekelne drahy, takze nejde jen o ten benzin. Pracuju u dedy ve firme a delam tam co je v mych silach a tak nejak co je potreba. Vetsinou uklizim, ale pricichnu si i k soustruzeni, svarovani, vrtani, brouseni, frezovani. V praci to utika, takze pohodicka az na to vedro a vlhkost.
Jo tak to je fajn.. když to utíká hlavně, člověk se naučí to co se mu jistě neztratí Tak hlavně, aby sis tam ještě nemusel pučovat