Rover 620 Si 96 KW r.v.97
Rover 620 Si 96 KW r.v.97
Ahojte,potřeboval bych radu,dělám Rovera a mam s n ním tenhle problém.Když ho startuju za studena,chytne a běží hezky,ovšem když startuju teplejší motor po chvilce co ho vypnu,tak chytne jakoby na 2-3 válce a až po přidání plynu je to dobry.... Pak ještě jedna věc,když s ním jedu a dám plyn na podlahu,tak se začne rozjíždět,ale rožne se kontrolka motoru,zastavím vypnu,nastartuju a jedu,když přidávám pozvolna tak se kontrolka malo kdy rozsvítí,většinou fakt jen když dám až na podlahu...Díky moc,našel sem jen praskle svody a rekl bych ze lambda díky tomu cití vzduch a obohacuje,ale to startování tím asi nebude....
Re: Rover 620 Si 96 KW r.v.97
Ne to bohužel nejsem...seba píše:NEjsi z Prahy?
Re-volt píše:Ahojte,potřeboval bych radu,dělám Rovera a mam s n ním tenhle problém.Když ho startuju za studena,chytne a běží hezky,ovšem když startuju teplejší motor po chvilce co ho vypnu,tak chytne jakoby na 2-3 válce a až po přidání plynu je to dobry.... Pak ještě jedna věc,když s ním jedu a dám plyn na podlahu,tak se začne rozjíždět,ale rožne se kontrolka motoru,zastavím vypnu,nastartuju a jedu,když přidávám pozvolna tak se kontrolka malo kdy rozsvítí,většinou fakt jen když dám až na podlahu...Díky moc,našel sem jen praskle svody a rekl bych ze lambda díky tomu cití vzduch a obohacuje,ale to startování tím asi nebude....
Tak kontrolka vyřešena,dal sem druhe svody,nasledně jinou lambda sondu a kontrolka už se nerozsvicuje.Ale motor si občas cukne a hlavně teplý prostě chytné tak na cca 5-8 sekund na 3 válce.... Svíčky NGK,Vzduchový filtr novy... kabely zapalovací nove... už začínam byt zoufalý.Motor je na emisích už v pohodě,předtím byl bohatý.Díky za jakoukoliv radu.
Tak jsem po telefonické poradě s p.Maredou kontroloval kat a chrastilo v něm,tak jsem jej demontoval a vysekal vše ven.nic se nezlepšilo ba naopak,když jedu konstantní rychlosti a motor je v konstantních ot.tak se během chvíle opět rožne kontrolka motoru.....
Nedokažu si vysvětlit v čem muže byt problém,vypnu teply motor,hned nastartuju--- vše v pohodě... jakmile teplý motor vypnu,počkám cca 5 minut tak chytně
e na 3 válce a po pár sekundách se sam chytne i 4 válec,jakoby natekl za tepla do spalováku olej,nebo co já vím a chvíli trvalo,než to vyhoří.Prosím o jakoukoliv radu,nebo zkušenost....Nejhorší,že jedna svíčka nejde vyšroubovat... stává se u těchle aut,že by se vyšruboval závit?Nemusím se bát zabrat?
Nedokažu si vysvětlit v čem muže byt problém,vypnu teply motor,hned nastartuju--- vše v pohodě... jakmile teplý motor vypnu,počkám cca 5 minut tak chytně
e na 3 válce a po pár sekundách se sam chytne i 4 válec,jakoby natekl za tepla do spalováku olej,nebo co já vím a chvíli trvalo,než to vyhoří.Prosím o jakoukoliv radu,nebo zkušenost....Nejhorší,že jedna svíčka nejde vyšroubovat... stává se u těchle aut,že by se vyšruboval závit?Nemusím se bát zabrat?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesně ti s tím nepomůžu já měl diesel, ale vzhledem k rozsahu problémů bych to osobně svěřil raději servisu.
- Roman620ti
Škoda toho katu, ikdyž by byl prasklej, plnil asi funkci, takhle tě na emisích poženou... To už si to měl raději vyzkoušet projet jen se svodama a prvním dílem
2x Rover 620ti
...AnderN píše:Přesně ti s tím nepomůžu já měl diesel, ale vzhledem k rozsahu problémů bych to osobně svěřil raději servisu.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Kat byl přicpaný,vysypany za tepla to dělalo špunt....Max tam vevařím nějaký univerzal,ale tenhle už svou funkci rozhodně neplnil...Roman620ti píše:Škoda toho katu, ikdyž by byl prasklej, plnil asi funkci, takhle tě na emisích poženou... To už si to měl raději vyzkoušet projet jen se svodama a prvním dílem
A kat je první díl... se kterým prvním dílem sem to měl projet???
On Roman má tičko a tam de kat odšroubovat od downpipu z turba...
opravuji auta už cca 6let,deně... ale skrátka.... Rovera sem dělal malokdy a proč zjišťovat zjištěné.... líná huba hotové neštěstí...
Chápu,že je jednodušší někam auto odvezt a vyzvednout opravene... Ale takhle bych neuměl ještě dnes nic...
Dnes sem ještě vyměnil paliv.filtr ale stale beze změn... Nechám to chvíli jezdit... kamoš už auto potřebuje a vratím se k tomu posleze,jen do te doby toho budu mit neustale plnou hlavu...
Dnes sem ještě vyměnil paliv.filtr ale stale beze změn... Nechám to chvíli jezdit... kamoš už auto potřebuje a vratím se k tomu posleze,jen do te doby toho budu mit neustale plnou hlavu...
Jojo dej to do servisu to je rada nad zlato co?
seba píše:Jojo dej to do servisu to je rada nad zlato co?
jojo,to teda je... na tom autě je více spatnych částí,ale nikdo to nechce měnit... A v servisech jakožto jak jsem já si s tím nebudou vedet rady asi plus minus stejně... u profíku budeš čekat... nebo se jim do takove káry ani nechce,nebo to bude stát takový balík.... že to tam kamos radsi nechá Ja to dělám,protože na to chci proste prijííít at už při vyčerpani všech zvych mozností,s pomocí někoho odsud nebo odkudkoliv,ale po nějaké radě budou mé možnosti zase o něco dál a takhloe to jde pořád dokola.
- Roman620ti
kdepak, zlaté tíčko, než se plácat v mastné briketěseba píše:On Roman má tičko a tam de kat odšroubovat od downpipu z turba...
2x Rover 620ti