Tak jak jsem říkal ve Frenštátě a na Welinčině srazu, kromě MG a S-typu přibude určitě Rover 75 (dcérenka po něm toužila:). A stalo se, v úterý telefonát od kamarádu, stojí v Belgii, krasavec, podívej se na Autoscout24. Jo tak jsem se podíval, něco vytelefonoval a v noci ve středu už jsem šupajdili směr Borgloon (1100 km). Dojeli jsme, zašli na bazaru, oba jsme se zamilovali a začal kolotoč vyřizování značek atd.
Auto : Rover 75, 1.8/88 kW, MY2002, 57000 km, barva beige, interiér beige, výbava Comfort, ježděný v Belgii, firemní auto po ženské, servisováno u Roverů, servisní knížka, výpis z CarPassu sedí se serviskou. Volant neodřený, koberec OK, lak OK, sedí to s km. Automat. Cena 4000€. Nehavarovaný. Potud super. A záznam ze servisu, měněné těsnění pod hlavou. Ze zkušeností s MG, stane se.
Odjezd ve čtvrtek večer po ujištění prodejce že do ČR bez probĺémů dojedeme

Cesta moc dobrá, spodek auta výborný, nic není vymlácené, volant se netřepe, převodovka řadí jak víno, Jedeme si jako lordi, já vpředu se 75, kamarád v Jaguaru za mnou. Pohoda.

- Příjezd
- fotka.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 3575 x
Cca 50 km před Franfurktem voda nahoru dolu, Žeby zaseklý termostat ? Pak 5 km klid, nahoru dolu, nahoru dolu, červená LED v ukazateli teploty, do odstavného pruhu, motor is dead

Bez vody, startér jen cvaká. Bez smradu z nemrzky, takže to spapal asi některý válec. 3 hodiny čekání na ADAC, odtah na 3 km vzdálený Autohof (180€). Telefonát kamošovi s odtahovkou, stojíme u Franfurktu, help help. Mezitim jsme zajeli zpět do Belgie s fakturou od ADACu, nevím, jak se mi to podařilo, ale vrátili mi 600€. Cena teda 3400€. Zpět na Autohof, kamoš mezitím vyrazil, na dálnici jsme mu u Norimberku dali klíče. Včera dojel, viz foto. Autíčko jsme dali do dílny, nová baterka, chytilo na šup. Bohužel jen na 3 válce, takže dálniční diagnóza byla asi správná.

V pondělí jedu s druhým motorem 1.8 na repasi, bude vyměna, potom klasický servis nově koupeného ojetého auta - oleje, řemeny, filtry, vodní pumpa atd. A pak snad hurá on the road.
Ponaučení :
- nikdy před autem neříkejte, že máte druhý motor, kdyby se ten jeho pokazil. Zapamatuje si to.
- nikdy nevěřte servisu, že dělají svou práci zodpovědně (můj názor je ten, že sice těsnění vyměnili, ale dali tam zpět staré šrouby)
- nikdy nevěřte lidem, kteří říkají, že velkoobjemové motory žerou. Celková průměrná spotřeba Jagu 4.2 (město/silnice, dálnice 180 - 200 km/h) byla 10.5 litru.
That´s all folk

hurá do práce

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt