Rover by Wlassto
..
tú geometriu si daj urobiť,mne to zožralo predné gumy a pritom ma to netahalo vôbec do strán / iba občas do krčmy/ a našli tam dosť veľké rozštelovanie.A pritom som to vôbec nepociťoval.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Re: ..
Jak říká undy, nech si to raději zkontrolovat... Možná to nebudeš ani cítit, ale poznáš to na nerovnoměrném sjetí pneumatik nebo na třepání volantu ve velké rychlosti, ale to taky může být způsobeno špatným vyvážením kol. Já za chvíli budu měnit brzdy, akorát nevím jestli všechny 4 najednou nebo nejdřív předek a pak zadek
ROVER 75 2.0 CDT Limousine
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover by Wlassto
fajn gangstri moji, tak zajtra idem do servisu s tým lupkaním kolesa a s tým servom čo som si rozbil pri kaskadérskom kúúúsku a skúm si hned dať vymeniť aj pneu+vyvažiť+geometria, kua koľko tis sk to zas bude
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E
pneu si měnit nemusíš, stačí když si necháš udělat jen geometrii
ROVER 75 2.0 CDT Limousine
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
nooo sečko v poriadku čo sa týka toho skoku ... že to len gumové dorazy mi vrzgajú, no a to servo, hm..... 60 000sk ***** cely rover do vyfucku
*Vymazana nadavka, Wlassto, krot sa, toto nieje tigrateam - Skic*
*Vymazana nadavka, Wlassto, krot sa, toto nieje tigrateam - Skic*
choď na http://www.autobazareu.sk ,daj tam vľavo hore rover 75 a vyskočí ti tam hneď prvý na súč.Už som od nich kupoval,poslali mi to.
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=145915
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=145915
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
- jooj, dakujem ti za snahu, fakt si to cením , ale proste už to mam v p..., ja som strašne netrpezlivý človek a nervak a toto skončilo, rover ide do muky a aj ten kto mi to predaval a skoničl som... budem sa s tým sice dlhšiu dobu naťahovať, ale budem sa smiať ako posledný, a hotovo, bo budem more trhať ruky
- dam vedieť ako som dopadol, tak ako vždy...
- dam vedieť ako som dopadol, tak ako vždy...
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
mam origo repas za 15tis, hm..... zobrať to?
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
- Dik za opýtanie
- Uz mam servo vymenené, nadhera, teraz to krútim malííčkami (do 15tis sk so všetkými nákladmi)
- takže mam doma servo, ktoré tečie cez semeringy, takže ak by raz niekomu trebalo, neak sa dohodneme, dá sa repasovať a môžeš užívať za pár korún...
- akurát ešte musím vyriešiť strácanie sa vody
- Uz mam servo vymenené, nadhera, teraz to krútim malííčkami (do 15tis sk so všetkými nákladmi)
- takže mam doma servo, ktoré tečie cez semeringy, takže ak by raz niekomu trebalo, neak sa dohodneme, dá sa repasovať a môžeš užívať za pár korún...
- akurát ešte musím vyriešiť strácanie sa vody