Dnes jsem zjistil nepříjemnou věc. Někudy se mi do pojistek a kabelů pod volantem dostává voda. Krabice s pojistkama je úplně promočená a na tyči co pokračuje k volantu je vidět koroze. Začalo se to projevovat tím, že mi najenou začaly stírat všechny stěrače, pustily se mlhovky a vyhřívání zadního skla. A to vše v různých kombinacích a časech.
Zatím jsem nenašel kudy se tam dostává, asi budu muset vyndat kabely a vše co tam zaclání. Kdyby jste někdo měl nějakou zkušenost nebo nápad, kde může být nějaká netěsnost, určitě by mi to pomohlo v hledání.
Jo a auto je to 416 hatchback z 98´ roku.
Voda v pojistkách
Re: Voda v pojistkách
nejcasteji tece za okny, popr. pokud to bylo bourano, tak nekde muze byt netesnost.
hlavne vyplanena elekto je fakt spatne, si jeste docela uzijes..."tvrde nervy"
hlavne vyplanena elekto je fakt spatne, si jeste docela uzijes..."tvrde nervy"
Re: Voda v pojistkách
Tak jsem našel to místo, kudy se tam voda dostává. A dokonce to bylo na dvou místech. Jednak to bylo v té černé gumě kolem okna, byla tam menší prasklina na horní straně, asi 5 cm od kraje na straně řidiče. A hned nad tím byla prorezlá karoserie. V tom žlábku ve střeše pod plastovou lištou. A voda si vesele tekla sloupkem až do pojistek. Ty jsem vysušil a vyčistil tak doufám, že to bude fungovat.