Rover 2,0 cdti - spotreba
-
- Kontaktovat uživatele:
Rover 2,0 cdti - spotreba
Ahojte, kto mate rover 75 diesel? Aku mavate spotrebu, ako jazdite a kolko prejdete na nadrz?Dakujem za odpovede...
-
- Kontaktovat uživatele:
spotřeba
dálku cca 5l - město cca 6-6.5l - kombi kolem 6 ... nad 7l jsem se snad nikdy ještě nedostal.
je to zřejmě i o stylu jízdy, mojí Rourku mám rád, a proto se k ní tak chovám
snažím se netočit nad 3tis. a 150km ve 3tis otáčkách je celkem pěkný -- nicméně normálně jezdím po dálnici cca 130-140.
Tankuji V-Power Diesel.
je to zřejmě i o stylu jízdy, mojí Rourku mám rád, a proto se k ní tak chovám

Tankuji V-Power Diesel.
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
-
- Kontaktovat uživatele:
Rover 75
On to Mechouš jen tak přehání s tou spotřebou,na 4,5 l by bylo třeba spíše někam umístit restriktor,ale i kdyby to myslel vážně,tak to má z Varů do Brna daleko,že by jsme to spojili a uskutečnili to dohromady.Možná kdybychom byli tři ,tak by byla 40% sleva.D.
Při dobrym čipování to musí na brzdu, ta jedině prokáže jestli to má opravdu 113Kw. A to je jednak časově náročný, a tím i mnohem dražší. Taky bych se staral jestli na to dá ten člověk záruku, a jestli to v případě problémů zdarma vrátí do původního stavu. To ty solidnější dělaj. Spotřebu co jsem slyšel to sníží minimálně, ale jen pokud jezdíte hodně lehce. Nebo spíš hoooodně lehce
Všem ostatním zůstane stejná nebo vyšší. U nafty to smysl má, hlavně když ty starší verze v 75ce maj sníženej výkon, z těch 96Kw... otázka je, proč neměli 96Kw rovnou ?...