Karel G. píše:Romane,do těch tlačítek dáváme žárovku pro podsvětlení autoradií na 18V stojí tak 6kč a mají je v opravnách elektroniky.Vyndáš s té patice starou strčíš novou a omotáš drátky.
Jjo, tlačítka tak mám vytuněný

, ale v tlačítkách klimy+okruhů je jen jedna úplně jiná, kde to předělat nejde, tam sou takové zahnuté mini plíšky a zaletované, které když se vyhnou, hned upadnou
Ale sem v koncích, žárovky tam mám nové a nic, nesvítí to. Pod louhém bádání a měření sem zjistil, že má svítit i výstražnej trojúhelníček, kterej mi taky nesvítí a ddokonce sem koukal, že už mi ani nesvítěj ty tlačítka mlhovek a výhřevu okna. Diody při zapnutí funkce svítí a dokonce svítí i podsvětlení popelníku a zapalovače. Asi to spolu nějak souvisí, nevím kdy to přestalo svítit, ani nemůžu říct, jestli to vůbec někdy svítilo. Škoda, pakárna to byla hnusná, ale někdy se holt nezadaří

Nadruhou stranu, aspoň že červenej svítí, to sem se pokochal, jak to vypadá krásně
Jinak pro ty, kdo by si chtěli vyměnit ty žárovky, tak tady jsou objednávací čísla v Elitu: žárovka hodin - GE 5301PS2 kolem 20kč
posvícení ovládání topení 2x 8GP 002 095-121 7kč
tlač.A/C + venk./vnitř okruh - 171389 kolem 120kč