Imobilizer
Imobilizer
prosim vas kto vie ako sa programujen nove dialokove ovladanie na rover400 alebo sa stim musi ist na diagnostiku?
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Imobilizer
Přesně tak.Musíš zajet na testbook.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
musíš na diagnostiku a to stojí dost prachy mě novej ovladac plus naprogramovani stalo 55oo....
ZDAREC chlapi prosím Vás jde nějak na 400 odstranit ten imobilizér??? Někdy to funguje někdy nemůžu odjet
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Imobilizer jde odstranit vzdy, ale je to dost velky zasah do elektroinstalace ve vozidle ... spis bych koukal zprovoznit dalkove ovladace, aby to fungovalo.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Souhlasím s Andernem. Kup raději nový ovladač a budeš to mít v pořádku.oskar píše:ZDAREC chlapi prosím Vás jde nějak na 400 odstranit ten imobilizér??? Někdy to funguje někdy nemůžu odjet
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
prz to jde odstranit uplne ale musi to byt sikovny clovek ale vyjde skoro stejne jako nechat zprovoznit stary nebo koupit novy...
Imobilizer je jeden drátek. Stačí ho najít (již jsem tu jednou popisoval který to je), odpojit jej, a místo něho tam přivést napětí. Ovšem raději si to zkonzultuj s dobrým autoelektrikářem. O jednom vím, ale je u Zlína, což je z Prahy daleko...
45 1,6i - 2000, argento colore
Tak to by som chcel vedieť ako sa to robí podrobnejšie a hlavne od niekoho kto to už robil a nie od toho kto o tom len niekde počul.
co já jsem měnil baterku u 45 tak k ni nebyl dalkac, musel se zadat kod pomoci zamku a pak to uz slo i po zamknuti atd proste furt, asi taky nejaky predelany ze?
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Dá sa niekde zohnať riadiaca jednotka s vyblokovaným imobilizérom? alebo poraďte ako sa to robí-je to samozrejme pre vlastnú potrebu,možno by som pomohol aj ostatným len neviem ako na to. Alebo to naozaj nikto nevie? Mám len jeden ovladač a nechcem čakať kedy mi odijde a neraďte mi zabezpečiť si nový ovladač to skôr zoženiem nejakú totálku s ovládačmi a všetkym okolo toho.
kto mi povie ako sa dá odpojiť imobilizér? súrne-prosím
Ale hlavně to tu nepište na fórum, kdyžtak do mailu nebo szrado-st píše:kto mi povie ako sa dá odpojiť imobilizér? súrne-prosím
ale ved to je dúfam každému jasné
Napíšte mi aspoň sz ako na to,som z Michaloviec takže by ma stal nový ovládač určite viac ako odpojenie imma.