dvouhmotový setrvačník + řemenice klikové hřídele
Re: dvouhmotový setrvačník
Tak mi odešel setrvák,ale skoro ze dne na den. Před měsícem se měnila spojka a vypadal ok,ale včera se vy.ral uplně a to je rachot! A na fungl novej jsem se vyprd,vzal jsem jetej s roční zárukou za 45 eček. a než to bude hotový,tak vás budu zdravit z vochcávky 

R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

-
- Kontaktovat uživatele:
A je to fakt setrvačník?
Roverguru Mareda to potvrdil na 100%, včera s tím jezdil a řek že určitě je to on, mlátí i do spojkovýho pedálu.

Re: dvouhmotový setrvačník + řemenice klikové hřídele
Tak setrvák vyměněný,ale cestou jsme přišli na to,že je ještě potřeba vyměnit řemenici klikové hřídele. Má někdo tip,kde sehnat ? Spekuloval jsem nad bmw vrakárnou,že bych tam dal tu samou z motoru m47r. Bude to ta samá,nebo ne?

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Katalog ELITu říká, že tahle sranda má jejich objednací kód 8000 0366 a stojí cca 8,5 tisíce českokreditů. U jednotlivých značek má tato katalogová čísla:
Je to výrobce CORTECO, zároveň je tam uvedeno asi 15 náhrad výrobců jiných (ale ty asi v ELITu nemají, to zas jinde).
Kód: Vybrat vše
BMW 11 23 2 247 887
LAND ROVER LHG100750L
ROVER LHG100750
No právě, ale už mě nebaví do něj cpát prachy. Půjde tam nějaká lepší z vrakárny. Stějně půjde do roka pryč.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole no fakt, řemenice u rimmerů stojí 200 liber. Nechápu co je na tom tak drahýho. Vobyčejná dvouřemenice.
Jak se projevuje ta špatná, vůbec mě nenapadá co by se na ni mohlo pokazit??
Vím že Thomson to kdysi kupoval, dával sem myslím fotku ale kde a za kolik to netuším.

Jak se projevuje ta špatná, vůbec mě nenapadá co by se na ni mohlo pokazit??
Vím že Thomson to kdysi kupoval, dával sem myslím fotku ale kde a za kolik to netuším.
Při nastartování a následným volnoběhu zvoní a drnčí. Je tam prej nějakej stabilizátor torzních kmitů,kterej se tuatam vysype.

-
- Kontaktovat uživatele:
a to je tak moc slyšet?
Je taky otázka jestli ten stabilizátor je přímo v té řemenici nebo se to stabilizuje tím nasazením řemenice na ozubený kolo. Třeba tam jsou jen vymlácený zuby toho ozubenýho kola a to stojí o dost míň(položka 4 http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001733). Teďka samozřejmě jenom spekuluju bez znalosti problému, ale samotnýho by mě zajímalo jak to tam je.
EDIT: Takže dedukce zcestná.
Díky za vysvětlení Thomsone.
Je taky otázka jestli ten stabilizátor je přímo v té řemenici nebo se to stabilizuje tím nasazením řemenice na ozubený kolo. Třeba tam jsou jen vymlácený zuby toho ozubenýho kola a to stojí o dost míň(položka 4 http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001733). Teďka samozřejmě jenom spekuluju bez znalosti problému, ale samotnýho by mě zajímalo jak to tam je.
EDIT: Takže dedukce zcestná.

Je to normalni remenice s pruznym ulozenim tedy 2 kusy zeleza zalite v gume. Z BMW nepasuje, vypada stejne ale je uplne jina. Ja jsem ji kupoval original v RokoMoto ale pokud to chces prodavat tak bych ji normalne zavaril.
Přináším další živé zprávy zpod zvedáku
řemenice nová a nandaná, ale je to pořád to samý. Tak se dala zase dolu a helemese- v píči kliková hřídel
ta blbá hřídel se nemá hejbat,a kvrdlá se tam jak vařečka v bramborový kaši. Novej motor? nový auto?

-
- Kontaktovat uživatele:
Nebudou to jen ložiska?
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001723 položka 6 a 7
Dyť tam z těch dvou řemenů nemůže bejt takovej tlak aby klikovku ohnul... Nechápu.
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001723 položka 6 a 7
Dyť tam z těch dvou řemenů nemůže bejt takovej tlak aby klikovku ohnul... Nechápu.
Tak to je celkem divne, to by muselo mlatit jak svina a taky by tama musel tect olej.
Taky to mlátí jak svině. ale už je na cestě...http://cgi.ebay.co.uk/Crankshaft-Rover- ... 27a89691a6
ložiska? nevím,už nemám nápad.
ložiska? nevím,už nemám nápad.

No pokud je to tak volne tak ty salky budes muset dat stejne nove.