Xenonové výbojky za H1
Re: Xenonové výbojky za H1
Fabka pro me neni auto ale velkovyrobni rychlokvacka kterou ma kazdej druhej.a ty jejich xenony radsi ani nemluvit
Ale myslim ze davaji za priplatek xenony do fabky.nebo ze by u oktavek?abych nekecal
No aby ne kdyz kazdy jezdi s 1.2 a 1.4 to to pak frci.me taky neprirostla k srdci.krome noveho superbu ten se jim podaril.to uznavam.jinak blé.radsi budu mit starsiho rovera nez fungl novou fabku s 2 budiky volantem fofrklackem a jinak nic.jen cernej tvrdy plast
- Roman620ti
No jo, ale narozdíl od nás, maj kupu servisů a můžou si aj vybírat
Mě se osobně ze Škodovek nejvíce líbí ten starší Superb, to je krasavec, ale má také nějaké své mouchy. Co chcem od skopčáků, no
Na nějaké jsem koukal a nechápu, jak český lid dokéže roz*rdat šest let staré auto, zvlášť u takto drahého vozu. Nakonec jsem to vyřešil druhou ŠESTISTOVKOU a doufám, že mě ty dvě angličanky nezraděj 

Mě se osobně ze Škodovek nejvíce líbí ten starší Superb, to je krasavec, ale má také nějaké své mouchy. Co chcem od skopčáků, no

2x Rover 620ti
- Roman620ti
No ta palubka a volant se do něho moc nehodí, to skopčáci prokaučovali. To se mi zdálo hodně zastaralé...
2x Rover 620ti
Teda pánové, vy ste se tu nějak rozjeli
Fabku si jako vlastní auto koupí většinou člověk, kterej od auta moc nechce. Má levnou údržbu, servisy všude atd...rover to je jiná
Stejně tak to je u normální octavie...ale problém jsou firemky, těch je děsně moc a lidi z nich ždímají poslední zbytky sil a jezděj na hraně...a taky to tak vypadá.
Do města a na nákupy by mi fabka stačila, už jenom kvůli spotřebě...stačilo 5 dní, kdy jsem měl Mazlíka v servisu a když sem se vrátil z těch tvrdejch sedaček a ošklivejch plastů do kůže a pohodlí, tak sem si řekl, že jsem vážně vybral dobře. Nejenom jak to táhne, ale celkově ten pocit, co i z 10 let starýho rovera čiší. Prostě se to nedá ani náhodou srovnat, když byl Rover novej, tak stál kousek pod milion...je to prostě jiná kategorie.
ad xenony: jojo, do fabky taky dávali, ale myslím že jenom po faceliftu a do těch s TDI a RSek...

Fabku si jako vlastní auto koupí většinou člověk, kterej od auta moc nechce. Má levnou údržbu, servisy všude atd...rover to je jiná

Do města a na nákupy by mi fabka stačila, už jenom kvůli spotřebě...stačilo 5 dní, kdy jsem měl Mazlíka v servisu a když sem se vrátil z těch tvrdejch sedaček a ošklivejch plastů do kůže a pohodlí, tak sem si řekl, že jsem vážně vybral dobře. Nejenom jak to táhne, ale celkově ten pocit, co i z 10 let starýho rovera čiší. Prostě se to nedá ani náhodou srovnat, když byl Rover novej, tak stál kousek pod milion...je to prostě jiná kategorie.
ad xenony: jojo, do fabky taky dávali, ale myslím že jenom po faceliftu a do těch s TDI a RSek...
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
samozřejmě, to je uplně jiná liga
ale jak se říká: "ať ***** vyleštíš jak chceš, pořád je to *****" 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
tobias píše:Teda pánové, vy ste se tu nějak rozjeli![]()
Fabku si jako vlastní auto koupí většinou člověk, kterej od auta moc nechce. Má levnou údržbu, servisy všude atd...rover to je jináStejně tak to je u normální octavie...ale problém jsou firemky, těch je děsně moc a lidi z nich ždímají poslední zbytky sil a jezděj na hraně...a taky to tak vypadá.
..... levnou udrzbu a servis?????

Mel jsem Fabii 1,4 MPi 2001 zhruba tri roky a nikdy vice. Skodovka ma predrazeny dily jako pra... Kupoval jsem Fabii prave pro to, ze se jedna o ceske auto a tak jsem byl v domeni, ze budou levny dily. Pradlajs. Poddimenzovany napravy atd. Do predni napravy jsem cpal prachy co tri mesice, Stale neco v prr. Skoda Fuck. A to jsem mel znamyho na prijmu v znackovym servise, takze relativne priznivejsi ceny.
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
Fakt? Tak to je asi kus od kusu. Matka ma sest let starou fabku a zatim se do ni lil jenom olej...taky na ni ma najeto asi 25 tisic
a co se tyce octavie, tak taky problem nikdy nebyl, ale asi sme meli stest.
My s otcem skodovce moc neverime...anglie je anglie

My s otcem skodovce moc neverime...anglie je anglie

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Měl sem feldu a když sem ju dával pryč, tak bylo na tachecu 267500km a šlapala jako švycary
. Až na ty plechy