Mam ROVER 75 2,5 zobrazila se mi chyba ABS a automaticky mi přestal jít tachometr rychlosti takže při jízdě nevím kolik jedu.Jestli něco nevíte krome dát auto do servisu tak poraďte dík
Kontrolka ABS
-
pepka-petrusa
Kontrolka ABS
Ahoj lidi met:mam dotaz nevíte jestli neni nějakej fígl kromě napojení na počítač na vymazání chyby na palubovce ABS.
Mam ROVER 75 2,5 zobrazila se mi chyba ABS a automaticky mi přestal jít tachometr rychlosti takže při jízdě nevím kolik jedu.Jestli něco nevíte krome dát auto do servisu tak poraďte dík
Re: Kontrolka ABS
No do servisu by to chtělo už jen pro to, aby ti zjistili, které čidlo abs to je, taky mám takový problém, po diagnostice ale vím, že je to levý přední, no a tachometr jede stále.
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem chtěl napsat že se mi zdá že tacho se podle toho co si matně pamatuju odvozuje od pravýho předního, díky žes mi to potvrdil.
hadraplán MGF 1.8 VVC
Na to pravé předníkptHergot píše:tak to vlastně na diagnostiku nemusí a rovnou se může zaměřit na to levé přední . . . může to být jen špatný kontakt, nebo to kolečko u čidla
R 400 SDI 99
No mimochodem me se jednou minulou zimu stalo, po te co jsem se brodil snehem a ten se dostal snad vsude, ze mi prestalo fungovat nektere cidlo a tim vypovedelo sluzbu cele ABS... takze i namrzly humus muze nadelat problemy...