Xenonové výbojky za H1
Re: Xenonové výbojky za H1
Tak felda a koroze sly vzdy k sobe.starej superb je u me delsi passat.zadny osobni styl.novy je krasnej ten se jim povedl.ja uz budu mit tezky vyber kdyz sem si zvykl na vyssi tridu od rouvrika kdykoliv sednu do jinyho auta tak to proste neni ono.chybi mi hned moje sedacky
Ja na ty Fabce za tri roky nalital cca 65000 km. Oktavka uz je jiny kafe. To vam rekne kazdy Skodovacky mechanik.
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
Me teda z oktavky pri delsi ceste bolely fest zada.nic moc sedacky
- Roman620ti
Pánové, aby jsme si zde neznepřátelili nějaký Škodaclub. Ta první Oktávka je uvnitř fakt holobyt, a ta palubka tomu nasadila korunu Oktávka je pěkná, ale až ve verzi Laurin a Klement, nebo RS a tam už je zase cena někde jinde. Ale ceny náhradních dílů (starších) jsou nehorázně levné, když jsem koumal Superba, tak zadní lampy obě za 2000kč, komplet světlé látkové sedadla + všechny světlé plasty do interiéru za 4000kč, originální navigaze za 7000kč, no prostě ceny za hubičku, ale zase se v Česku rozřeže mnoho kradenejch Škodovek a takovej původ dílů bych nechtěl, no. Ale jako ceny na toho Superba jsou mnohdy levnější než na 11let starou ŠESTISTOVKU. Což mě docela s...
2x Rover 620ti
Tak sem si stema novyma zarovkama pekne nasr*l. Rano sem vyrazil a jeste svitily.a na hranicich sem zastavil a vsiml si ze mi sviti jak parkovacky.a pritom nebyly spaleny.takze zarovky za 400 mi vydrzely tyden.fakt super.musel sem tam vratit ty stary.nevim proc najednou prestaly svitit.a ty starsi mam uz zacouzeny takze taky dlouho nevydrzi.nevim proc se mi furt pali
No byly to osramky sbarveny do modra jako xenony a maji vetsi svitivost.nesehnal sem ty night brakery tak sem zkusil tyhle.svitily dobre ale nevim co jim je.spaleny nebyly a to se mi pali v pravym svetle porad
- Roman620ti
No Osramky mám s nějakou +20% svítivostí, na obrázku byla nějaká srna v kuželu světla a mělo to modrou barvu obalu Mám je tam už určitě přes rok a zatím dobrý a svítěj víc do bíla než nějakej Lidl žluťák
Jestli nemáš něco v nepořádku s elektrikou
Jestli nemáš něco v nepořádku s elektrikou
2x Rover 620ti
Ono to bylo v plastovy krabicce a mely napsano 4000 kelvinu.ja stema svetlama mam furt problem.ale schvalne zitra je tam zkusim znovu namontovat a uvidim jestli jsou opravdu spatny.zkusim koupit jeste zarovky ale ted nevim jak se jmenuji.zacina to na H. Ty jsou taky pry dobry.ale ja budu mit spis problem nekde v kontaktech.jestli tam jde moc proudu.protoze neni normalni aby mi furt zarovky odchazely.dyt to stoji penez
Myslim, ze tenhle odkaz tu uz byl, ale radeji ho sem soupnu znova...
http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-mo ... tomoto_fdv
Xvas: co sem se koukal, tak pokud nemas xenony, tak s Halogenama nemuzes dosahnout vyssi teploty svetla nez asi 3600 Kelvinu...teda timhle cislem si fakt nejsem jistej.
Xvas: co sem se koukal, tak pokud nemas xenony, tak s Halogenama nemuzes dosahnout vyssi teploty svetla nez asi 3600 Kelvinu...teda timhle cislem si fakt nejsem jistej.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Můžeš, odfiltrováním červené a žluté složky světla modrým filtrem. Takže ti zbyde jen zelenej, modrej a fialovej zbytek spektra - což je 50% snížení svítivosti o kterém píše i ten článek v MFtobias píše:Myslim, ze tenhle odkaz tu uz byl, ale radeji ho sem soupnu znova...
Nevim no mely to napsany na etikete.koupime jiny a uvidime.jinak svitily a vypadaly dobre