Psal si "některé typy" ale psal si také že by si svoji rourky nikdy takovyma gumama nezneuctil!!!
Takže to znamenalo že máš něco proti značce AVON!
Že jsou dobré pro teréní vozy?

Takže ty sis nečet, co znamená označení ZZ3!!!
No každopádně, máš pravdu a NOKIANY jsou nejlepší pneu světa! Já se strašně omlouvám že jsem pod tvoji úroveň a jezdím na takových podřadných pneumatikách jako jsou AVONY!
Hned jak se mi je podaří sjet, tak nekoupím nic jiného než NOKIANY!!!!
Něco o AVONECH:
Špičkoví výrobci automobilů jako Rolls Royce, Bentley, Morgan, Westfield, Caterham nebo Land Rover vybavují své vozy v prvovýrobě pneumatikami AVON.
Avon má za sebou více než 100 let zkušeností v technologii výroby pneumatik. Značka AVON vznikla v roce 1885. Dnes je koncern Avon 6. výrobcem pneumatik na světě, na trhu USA zaujímá dokonce 2. místo za značkou Good Year.
Velmi široká nabídka sahá od pneumatik pro motocykly a osobní vozy přes terénní vozy 4x4, lehká užitková vozidla až po pneumatiky závodní. Přitom je vždy zachován vynikající poměr výkon/cena. Největší důraz je vždy kladen na bezpečnost, jízdní komfort a správnou přilnavost.
AVON je jedním z největších a nejúspěšnějších výrobců závodních pneumatik na celém světě. Za poslední 4 roky získali závodní jezdci na pneumatikách AVON více než 10 000 vítězství. Na pneumatikách AVON vyhráli jezdci v tomto období 18 mezinárodních a 400 národních mistrovství. Na pneumatikách AVON se jezdí v mnoha kategoriích motoristického sportu: Formule 3000, Formule 3, Formule Ford, Rally-cross, Rally, Autoslalom, Autocross, Drag Racing, Sprinty, Stock Car, závody do vrchu, Oval Racing, americká F 2000 ...
Ale mechwarrior má asi pravdu jsou to NEBEZPEČNÉ pneumatiky a proto je to v americe druhá nejprodávanější značka po Good Year...

Takže vlastně většina američanů jezdí na nepezpečných pneumatikách