VIN kód zistenie vybavy
VIN kód zistenie vybavy
Cobry den, idem prave kupit jeden ROVER 75-ku a potreboval by som zistit, aku ma vybavu. Pocul som ze sa to da podla VIN kodu. Vedel by mi niekto pomoct ? Cislo VIN kodu je toto : SARRJSLNPYM174439 .
Vopred moc dakujem.
S pozdravom Baranovic Rudolf.
Vopred moc dakujem.
S pozdravom Baranovic Rudolf.
Rover 75, 2.0 diesel, r.v. 2000
- Roman620ti
Re: VIN kód zistenie vybavy
Tady tohle mi našel kolega ASSA.
http://shop.mg-rover.org/shop/204_6_0/r ... index.html
a tady se to řešilo http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=8&t=490
http://shop.mg-rover.org/shop/204_6_0/r ... index.html
a tady se to řešilo http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=8&t=490
2x Rover 620ti
dik za info ale vies byt prosim konkretny nejako na tej stranke nevidim kde by som mohol vlozit vin kod a potom by mi to ukazalo aku ma mat ten vuz vybavu.
Dakujem.
*Vymazana citacia, nepouzivaj citaciu posledneho prispevku - Skic*
Dakujem.
*Vymazana citacia, nepouzivaj citaciu posledneho prispevku - Skic*
- Roman620ti
Z výrobního čísla to nezjistíme, musí mít R75 někde hliníkovou destičku, na které jsou vyraženy čísla, hmotnosti a je tam i kolonka PAINT. Tam by mělo bejt třeba COQ (kód barvy) a to už si v tom odkazu najdu a je to červená perleť. ŠESTISTOVKA má tu tabulku v motorovém prostoru, ČTYRSTOVKA myslím na sloupku u předních dveří. V tom odkazu jsou myslím dvě série odstínů, v první jsem svůj kód neměl, ale v druhé už ano.
Jejda... no to píšu koniny, myslel jsem si, že se ptáte na zjištění barvy a přitom je dotaz k výbavě. Tak pardón

Jejda... no to píšu koniny, myslel jsem si, že se ptáte na zjištění barvy a přitom je dotaz k výbavě. Tak pardón

2x Rover 620ti
vsak to dufam, ze mi niekto pomoze, aj tak ti dakujem.
Z VIN kódu lze zjistit pouze toto:
VIN:SARRJSLNPYM174439, MG Rover, Rover 75 and MG ZT, Class 3.1, 4 Door Saloon, Normal Aspiration, V6, 24V, MPi, 180PS, High performance, Petrol, 2500 cc, K Series, 5 Speed, LHD, Manual, Model Year: 2000, S/N: 174439
Podle 6-tého znaku S => Comfort (TL4).
Samozřejmě obchodní název výbavy je nepochybně jiný.
Na štítku pod VIN je ještě, jak už zde bylo napsáno, uveden kód barvy karosérie a kód barvy interiéru.
VIN:SARRJSLNPYM174439, MG Rover, Rover 75 and MG ZT, Class 3.1, 4 Door Saloon, Normal Aspiration, V6, 24V, MPi, 180PS, High performance, Petrol, 2500 cc, K Series, 5 Speed, LHD, Manual, Model Year: 2000, S/N: 174439
Podle 6-tého znaku S => Comfort (TL4).
Samozřejmě obchodní název výbavy je nepochybně jiný.
Na štítku pod VIN je ještě, jak už zde bylo napsáno, uveden kód barvy karosérie a kód barvy interiéru.
Austin Se7en, Mini 850
v minulosti: Rover 45
CHAM :NO SUPER DAKUJEM VELMI PEKNE, JA SOM TO DOTERAZ HLADAL NA NETE a nebol som uspesny. Skoda len ze sa neda zistit aj aka konkretna vybava by tam mala byt, ale to by som uz chcel asi moc. A to TL4 znamena co ? Farbu som zatial nepotreboval zistit bol som si ho dnes pozriet a ma krasnou stribrnou barvu
. V podstate tomu co si mi napsal z toho kodu po anglicky nerozumim temer nic, ale to uz je muj problem. Jeste jednou dekuji.

TL4 je (domnívám se) Trim level 4, tedy úroveň výbavy 4.
Barvy mají separátní kódy mimo VIN, jak už jsem psal na štítku úplně dole je kód PAINT a TRIM.
Barvy mají separátní kódy mimo VIN, jak už jsem psal na štítku úplně dole je kód PAINT a TRIM.
Austin Se7en, Mini 850
hm, no k tym dalsim kodom sa teraz nedostanem, opisal som si len cislo co je na skle. este sa dostat k nejakemu manualu, aka je ta vybava stupen 4, skusim pozriet na nete.
este jedna vec ak si toto vycital z vin kodu co som sem napisal, tak je to hoodne divne, lebo ten co idem kupovat je diesel 2.0 a z kodu vidim ze by to mal byt benzin.
este jedna vec ak si toto vycital z vin kodu co som sem napisal, tak je to hoodne divne, lebo ten co idem kupovat je diesel 2.0 a z kodu vidim ze by to mal byt benzin.
Tak pardon povodne som sa vo VIN kode pomylil jedno pismenko, spravne to ma byt takto :
SARRJSLHPYM174439
ale predpokladam ze viac ako zistil assa viewtopic.php?f=9&t=729#p5910
sa uz asi zistit neda, a ja som si blahovy mysle, ze z toho sa da vycitat kompletna vybava.
SARRJSLHPYM174439
ale predpokladam ze viac ako zistil assa viewtopic.php?f=9&t=729#p5910
sa uz asi zistit neda, a ja som si blahovy mysle, ze z toho sa da vycitat kompletna vybava.