MG zpet v Britanii?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MG zpet v Britanii?
Jaja už jsem o tom něco četl dřív, takže na tom asi bude kus pravdy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne napada, co nemecke BMW znicilo. Cinan zkusi ozivit. no uvidme jak... Mimochodem, mam obavu, ze SAAB dopadne stejne jako Roverr, protoze ho BMW koupila, vykrade to nejlpesi, a pak ho potopi jako konkurenta.
-
- Kontaktovat uživatele:
Číňan se snaží opajcovat všecko co funguje aby z toho získal zisk. O nějaký oživení značky jim asi moc nejde.
Jinak s tím BMW máš asi recht.
Jinak s tím BMW máš asi recht.
-
- Kontaktovat uživatele:
To jo, vsak to stoji na nasich zlatickach... ale kdo vi co nas prekvapi... budme v tomhle optimisticti.... a ver me v zazrak jako o vanocich
-
Zde komunikace na jedny facebookovy strance, z října tohoto roku:
Are there new Rovers still available at Longbridge?
No, Rover is dead. Longbridge is called MG Birmingham now and their latest product called MG6 is expected to hit the UK roads early in 2011.
Are there new Rovers still available at Longbridge?
No, Rover is dead. Longbridge is called MG Birmingham now and their latest product called MG6 is expected to hit the UK roads early in 2011.
No je to tak... MG lze jeste povazovat za zachranitelny... prece jen ma sve misto pusobnosti v Britanii, tak snad neni jeste vsechno ztraceno - bohuzel mi prijde, ze jde ale uplne jinou cestou, nez jako slapalo v dobe sve slavy...
Naproti tomu Rover je v haji... jak na neco sahne cinan, muze se to jmenovat treba RollsRoyce, ale je to jak kdyz hodis britskou vlajku do blata
Mimochodem z fariky, kde staly vyrobni haly Rover je ted jen pusta plan... zbylo tam jen to, co vyuziva MG... na vlastni oci jsem tu hruzu videl
Naproti tomu Rover je v haji... jak na neco sahne cinan, muze se to jmenovat treba RollsRoyce, ale je to jak kdyz hodis britskou vlajku do blata
Mimochodem z fariky, kde staly vyrobni haly Rover je ted jen pusta plan... zbylo tam jen to, co vyuziva MG... na vlastni oci jsem tu hruzu videl
No jo MG je sice "relativne" zachraneno ale myslim si ze jelikoz patri cinanum tak do toho anglanum stejne budou kecat, viz treba design. Pochybuju ze by anglani nemeli lepsi designerske napady nez MG6.
Bohudik ze je Rover pohrben, nez aby se pod jeho jmenem vyrabely takove paskvily.
Bohudik ze je Rover pohrben, nez aby se pod jeho jmenem vyrabely takove paskvily.
MG maji myslim Indove... nebo nejaci malajsijci, ale cinani ee... teda doufam ze nekecam
MG=Čína
Jaguar+Land Rover=Indie
Jaguar+Land Rover=Indie
Tak jo.... kecal jsem... popletlo se mi to
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Indie (konkrétně Tata Motors) údajně koupila se značkami Jaguar a Land Rover i značku Rover ... kdo ví, třeba se něco pod jménem Rover v budoucnu zas objeví. MG je naneštěstí fakt Čína ...
Před časem pronikly na veřejnost zprávy , že by se u Jaguáru vyráběly vozy nižší a střední třídy pod názvem ROVER . Jaguár řekl, že nic takového neplánuje a vše popřel. Na druhou stranu Jaguaru (Tata motors) chybí v nabídce "levnější" a menší model.
No čert ví co bude.
No čert ví co bude.
No to si fakt nemyslim, ze by se Jaguar k necemu takovemu snizil... a jelikoz Jaguar patri pod Tatu a tata socialni auta vyrabi, tak to asi fakt nebudou mit zapotrebi... mimochodem jaguar si vzdy potrpel na produkci luxusnich aut a X-Typem se spis ujistil v tom, ze do stredni tridy jit nema...
... ale ne ze bych si nepral, aby byl Rover vzkrisen...
... ale ne ze bych si nepral, aby byl Rover vzkrisen...