kúpa 75-ky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: kúpa 75-ky
cena je moc dobrá, jestli máš i nějakou rezervu na případný opravy tak proč ne.... Problémy tam samozřejmě nějaký budou, je to deset let starý auto.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
nebál bych se, kdybys měl dát do motoru další 2000e, budeš zase 10let jezdit
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi tak
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
tak asi tak rover už stojí na dvore som rád uvidíme čo ďalej zatiaľ len kód radia mi tam dosť chýba tak uvidíme čo pošpekulujem..
v servise dunajská streda ho vedia oficiálne zistiť za 1500 sk
www.dsv.sk - autoriz Rover servis
www.dsv.sk - autoriz Rover servis
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
alebo sa predosleho majitela spytaj na kod popripade niekto pisal ze obcas ten kod dali zozadu radia cize ho vymontuj.
tu na fore najdes postup ako zadat ten kod
tu na fore najdes postup ako zadat ten kod
no problém, že predchádzajúci majiteľ to rádio neriešil a dokonca som zistil, že auto je už asi 4roky na sk čo ho on mal a má to origoš tažné,ktoré nieje zapísané, lebo nevedeli ani,že tam je tak to budem musieť nejak poriešiť..
myslim ze tazne ti dopisu na DI a ak nezozenies ten kod k radiu tak by si mohol skusit google popripade ako bolo spomenute servis v DS.
Inac tu kupu si spravil dobre osobne som ti planoval poslat sz ze ak o to nemas ty zaujem za tu cenu by som ho od tteba kupil ja popripade malu odplatu za sprostredkovanie
Inac tu kupu si spravil dobre osobne som ti planoval poslat sz ze ak o to nemas ty zaujem za tu cenu by som ho od tteba kupil ja popripade malu odplatu za sprostredkovanie
To radio sa da aj tak poriesit,ze si kupis ramcek a redukciu na kably do rovera na 1DIN radio a das tam normalne radio, ja som to objednaval nove cez net,ramcek stal asi 5 a redukcia asi 3-4e
čaute no mám také otázky potrebujemm asi vymeniť senzor cuvací,ale to nejak preskúmam len ma zaujíma pri veľmi citlivom zaobchadzaní spojkou všetko ok , ale ako trošku rychlejšie oustím tak trhne skôr motor ako keby može to byť nejakým silentblokom? ak áno , ktorý zvykne roztrhnúť? rád by som tieto blbosti odstránil.. ďakujem za rady... a ešte príjemne prežitie vianočnych sviatkov
-
- Kontaktovat uživatele:
Senzory v zimě blbnou.
Silentblok špatnej bys poznal i když na volnoběh přidáš plyn, ne? To s tou spojkou bych tipoval spíš na nějaký vůle v zavěšení kol nebo tak něco??? Navíc když rychle pustím spojku při couvání tak to trhne možná i mě(ale radši takový věci nezkouším).
Silentblok špatnej bys poznal i když na volnoběh přidáš plyn, ne? To s tou spojkou bych tipoval spíš na nějaký vůle v zavěšení kol nebo tak něco??? Navíc když rychle pustím spojku při couvání tak to trhne možná i mě(ale radši takový věci nezkouším).
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Není tohle spíš příznak dvouhmotového setrvačníku
Ale všechno to jsou diagnózy na dálku od stolu ...

-
- Kontaktovat uživatele:
No to je taky možný, každopádně jak říkáš, to musí posoudit nějakej mechanik.
no ak sa nemýlim není dvojhmotný iba u dieslu? ja mám 2.0 benzín... a k tým senzorom mne nejdú ani spiatočky tak čo čítam asi to čidlo ak sa oteplí pôjdem to pohľadať, ale ak ma niekto nejaký jednoduchý postup výmeny tak len uvítam