Deaktivace alarmu R75
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Deaktivace alarmu R75
Mám ho tam(nebo je tam na něj příprava), ale zamkl jsme se v autě a alarm se opravdu nespustil ni po zhruba minutě. Manuál pro R75 taktéž píše že tam senzory nejsou takže nemám již déle důvod věřit že tam jsou a to i přesto že až do doby, kdy Peter napsal svůj příspěvěk, jsem byl zcela přesvědčen že tam pohybové senzory mám.
Ja som dieta vpustil dnu zhruba hodinu po tom co bolo auto zamknute a nic... Ak myslite tie dierky pri osvetleni,nie su to tak nahodou cidla teploty pre klimu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo ty jsem já myslel, nevím, netuším.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na stranu 10. Je tam stejný senzor jako mívaly např. R600 ... býval umístěný nahoře na B-sloupku na spolujezdcově straně. Týká se podle mě starších R75 (snad do faceliftu?), viz. dále.Tommi_82 píše:Manuál pro R75 taktéž píše že tam senzory nejsou takže nemám již déle důvod věřit že tam jsou a to i přesto že až do doby, kdy Peter napsal svůj příspěvěk, jsem byl zcela přesvědčen že tam pohybové senzory mám.
Ty jsem teda nemyslel ... přímo uprostřed stropu (v podélném i příčném směru), tedy kousek za hlavami předních cestujících, je čtvercová krabice, která je podle mě právě pohybové čidlo. Nenuťte mě to fotit ...Peter75 píše:Ak myslite tie dierky pri osvetleni,nie su to tak nahodou cidla teploty pre klimu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo vím že to tam máš, já to tam nemám a nemám tam ani to co je nakresleno na straně 10.
Mě to taky poslední dobou nějak blbne...Zavřu všechny dveře(zvenku), zamknu dálkovým a třeba za pul hodiny začne houkat alarm. Jen tak.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nic není jen tak ... nejspíš ti blbne některý spínač na dveřích nebo kapotě. Jen zjistit který ...
Tak byl to zámek kufru,předevčírem jsem nacouval do takový sněhovoledový hromady a od tý doby mám pokoj.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000