radio
radio
dobry den.zdravim vas. chtel jsem se zeptat,nevim jestli se to tady u resilo,ale zajimalo by me,jestli by nejake radio z bmw,nepasovalo do meho rovera 75
chtel bych vymenit to svoje stavajici radio(kazety fakt nepouzivam
)jde mi hlavne o navigaco,filmy atd
nahrady za original radio jsemnasel jen jednu
a to u nas za nejakych 17 tisic
a v zahranici 8 tisic... tak se napred ptam,jestli uz tohle nekdo resil,a dojazal by mi poradit... dekuju moc... 
Re: radio
Thompsone a co v nem mas za vybavu? DVB-T mpeg2 nebo 4? ovladani na volantu funguje? Palubni pocitac uz asi ne co? Jsem zvyklej si na stredovy konzoli zobrazovat detaily z palubniho pocitace, co doba dodani? Dej vic info, diky.
z5 k tematu.
Bohuzel o BMW audio, video, navi systemech nic nevim ale co vim tak stejna navigace jako se pouziva v nasich Roverackych systemech je shodna s BMW, jedna se o:

..s podklady VDO Dayton
Takze asi tam nejak shoda bude.
Rozhodne ale tento audio,tv,navi system neumi prehravani filmy, mp3, digitalni TV pres DVB-T
Pouzij to co nabizi Thompson, to je cinska varianta co s prislusnymi komponenty umi vse a jak vidis v Roveru 75 vypada velmi dobre:

z5 k tematu.
Bohuzel o BMW audio, video, navi systemech nic nevim ale co vim tak stejna navigace jako se pouziva v nasich Roverackych systemech je shodna s BMW, jedna se o:

..s podklady VDO Dayton
Takze asi tam nejak shoda bude.
Rozhodne ale tento audio,tv,navi system neumi prehravani filmy, mp3, digitalni TV pres DVB-T
Pouzij to co nabizi Thompson, to je cinska varianta co s prislusnymi komponenty umi vse a jak vidis v Roveru 75 vypada velmi dobre:

To mi povidej....slintam nad tim uz rok.. ale porad jsou dulezitejsi veci nez tohle a obavam se ale ze timhle prijdu o zminovany prehled palubniho pocitace na me audio/tv/navi konzoli.
Vim ale ze si ho jednou koupim
...a nebudu sam.
Vim ale ze si ho jednou koupim
Pro přehrávání filmů Ti stačí v tunning-centru.Ceny začínají na 5000 a jdou nahoru podle výbavy.V současné době mají výprodej.Problém je pouze uchycení,musí se předělat.Dá se to ale zvládnout.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
no to ja nad timhle taky slintam uz nejakou dobu
ale ne a ne si na to nasetrit
taky by me zajimalo jak je to s tim dodanim
?? jak dlouho,a hlavne jestli to vubec dorazi... jinak nejaky 2 din radio se mi tam pasovat nechce.a navic pak tam zustavaji takovy hluchy mista na bokach,anecim to zadelavat se mi to nechce 
Ta hluchá místa na bocích jse vyřešil přes kolegu z klubu originálním rámečkem z Anglie.Hraje dobře ,vypadá taky dobře a splní to přesně to co jsem chtěl.Ted plánuji připojit stropní monitor a spokojenost.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
Tak tenhle model co mam ja ve vlastne vzadu 1DIN radio. Jednoduse receno vepredu 2DIN vzadu 1DIN takze vice mista na kabely. Prvni model je standartne 2DIN. Vsechny modely sedi presne do nasi diry
tedy zadne mezery. Muj model ma GPS, DVD, hands free, analogovou TV (digital pres AUX DVB-T (ja mam mpeg2/4) krabici) a dalsi. Ovladani pod volantem samozrejme funguje i kdyz ti co maji BMW konektor tak musi upravit zapojeni dratu. Ti co maji original navigaci tak toho museji upravit vic. Ja jsem v podstate jenom zapojil konektory a jelo to. Dodani mi trvalo celkem dlouho ale to jenom proto ze to bylo pres vanocni svatky kdy byl vseobecne problem s dorucovanim. Jinak tenhle prodejce je spolehlivy a muzu jen doporucit. Zobrazovani informaci z palubniho PC samozrejme nefunguje. Stalo to asi 13000kc i s DVB-T krabickou a postovnym. Pri najizdeni samozrejme MG Rover logo. Tenhle model nema TMC na navigaci ale ten prvni ma. Oba maji RDS. Chce si to precist u toho prodejce vice informaci. Na anglickem foru se to resi docela intenzivne. Myslim ze neni problem to namontovat a zapojit at uz mate jakekoliv konektory a zapojeni. No trochu chaoticky ale snad vam to pomuze.

Nic moc fotky ale ted vecer ze me nic lepsiho nevyrazite. Jinak pro zajemce. Oba modely se mirne lisi at uz v designu nebo v menu ale i ve funkcich. Ma to i vyvod na IPOD, 2 sloty na Micro SD karty, vyvod na flash disk atd. Pro me zatim asi jedina negativni vec je skoro nefungujici telefoni seznam a nefungujici zelene tlaciko telefonu kterym se da vyvolat nabidka hands free ale neda se nim volat a musite pouzit obrazovku. Cervenym ale normalne zavesite.