Jezdíte v zimě?
Re: Jezdíte v zimě?
Nowátor: to Ti to uteče na doraz ? U HG, je důležitý to foukat u studenýho auta (jízdou to naroste - klidně 1-2cm, podle způsobu jízdy) a podle teploty okolí. Vezmi si, že to mění roztažností výšku skoro 1cm každých 10°C. Když se to správně nafoukne, cca rok by to mělo vydržet. Snažil jsem to udělat před zimou, pokud možno na horní toleranci a do příštího podzimu to vydrželo.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Já, co jsem to foukal v Brně naposled, tak mi to vydrželo tak 1/4 roku.
Je fajn mít nízké auto, ale ... Asi budou prasklé měchy.
Potřeboval bych se s někým domluvit, kdo by mi to dofoukl, změřil výšku a třeba za dva měsíce znova. A zkontroloval případné úniky, kudy to mizí. Přeci jen nemám dílnu ani garáž, takže s tím mám trochu problém.
Já vím, vypadám jak neuměl, ale kloním se k tomu, že každý má dělat to co umí.
Je fajn mít nízké auto, ale ... Asi budou prasklé měchy.
Potřeboval bych se s někým domluvit, kdo by mi to dofoukl, změřil výšku a třeba za dva měsíce znova. A zkontroloval případné úniky, kudy to mizí. Přeci jen nemám dílnu ani garáž, takže s tím mám trochu problém.
Já vím, vypadám jak neuměl, ale kloním se k tomu, že každý má dělat to co umí.
kdyby náhodou to někoho zajímalo a byl na tom podobně jako já, že nenavštěvuje jiné sekce,
když je ta zima a mohli byste mít zimní depku jako mám já, že se nemohu svézt na motorce a nechci do toho sajrajtu zasolenýho tahat MGka
mrkněte zda nechcete třeba tabulku do garáže aby bylo jasno komu patří to místečko
viewtopic.php?f=2&t=4880
když je ta zima a mohli byste mít zimní depku jako mám já, že se nemohu svézt na motorce a nechci do toho sajrajtu zasolenýho tahat MGka
mrkněte zda nechcete třeba tabulku do garáže aby bylo jasno komu patří to místečko
viewtopic.php?f=2&t=4880
se tak koukám po inzerátech a zaujal mě text u tohoto
....nutná výměna tlumičů....
http://www.sportovnivozy.cz/14400-mg-mgf-rdwbgm
....nutná výměna tlumičů....
http://www.sportovnivozy.cz/14400-mg-mgf-rdwbgm
tak a takto to vypadá když přezouváte kola na zimní a letní gumy potřebujete odvézt domu
trochu ti závidím to ježdění v zimě. 20let jsem jezdil s 110R a chybí mě ten zadní náhon beze všech elektronickejch serepetiček
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
pekna fotka, ta izolacka je uzasna
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
Já mu to taky závidím,jen kdyby tam byl třílitr aspoň.KDB píše: trochu ti závidím to ježdění v zimě. 20let jsem jezdil s 110R a chybí mě ten zadní náhon beze všech elektronickejch serepetiček
no tak třílitr nevim ale dátdo toho trophynu... včera jedno Fko s 160kovym motorem šlo na ebay za 910liber... jen nevím jak je to s cestou po vlastní ose, jestli stačí povinný tady od nás a tam jen to jejich MOT.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Člověče hanzi, divil by ses, ale se ZT mám podobný problém. Ty 18" válce nemám šanci tam naložit -- do kufru se vejde JEDEN Štěstí, že mám sklopné sedačky, tam se vejde druhý Třetí při dobré vůli můžu dát na deku na sedačku spolujezdce. Ale pro čtvrtý si pak stejně musím jet znova ... ještě, že mám na podobnou práci Ferrari Combi z Boleslavi
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh, tak tyhle potíže fakt nemám, už jsem vezl do servisu 4 kola s gumama a 4 nový gumy kerý sem na to chtěl nasadit. Ale je fakt že toho bylo plný auto.
Heh, to ja jsem vezl... "...kaši, pak hrnek mléka, pecen chleba, mámu, tátu, děvče s trakařem, sedláka se senem, pasáka s prasaty, ovčáka s jehňaty - a tebe taky..."
Tak proto tak upgraduješ... aspoň posedíš v autě.. když už nikam nejedešF.i.s.h.men píše:Tak aby ti to tady nestalo, tak já letošní zimu nejezdím.
Říkal jsem si, že zimáky dávat nebudu, stejně nebude žádný sníh a zákon o zachování schválnosti zase zapůsobil, takže jestli příští zimu nechcete sníh, tak já nandám zimáky. Kdyby jste chtěli sníh, tak nechám letní.
No dnes jsem akorát byl trochu projet auto, protože z vlastní zkušenosti vím, že když auto stojí, tak je to horší, než kdyby se s ním jezdilo, tak jsem ujel asi tak 4km, k benzínce a zpět.