truba/klakson
Re: truba/klakson
ešte si po pripojení budeš musieť nastaviť auto funkciu na otváranie/zatváranie okien a streš. okna
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
aha a nevies mi to prosim popisat ako sa to robi? ja s tymto nemam vobec ziadne skusenostiundy píše:ešte si po pripojení budeš musieť nastaviť auto funkciu na otváranie/zatváranie okien a streš. okna
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
Neřešili jsme to už? Právě že dovírání oken po zavření auta nejde naladit.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

každé okno musíš spustiť dolu a držať pritom spínač stlačený aj cca 5 sekúnd po úplnom otvorení. Potom okno zavrieť so zapnutým spínačom a po zavretí spínač ešte cca 5 sekúnd držať. Každé okno aj strešné zvlášť.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
A výsledek je,že když si teda zavřu auto dálkovým a budu mít otevřený okýnka,tak mi jako vyjedou nahoru? řikám to dobře?
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

nie, tu sa jedná o funkciu auto otvárania/zatvárania. Po krátkom stlačení spínača okno samo zlezie dole/hore, netreba držať spínač celý čas stlačený.
A túto funkciu nemusia mať všetky modely/ všetky okná-väčšinou len vodičovo.
A túto funkciu nemusia mať všetky modely/ všetky okná-väčšinou len vodičovo.
aha prosim ta este jeden dotaz aby som si bol isty ten spinac tym myslis tlacitko na otvaranie a zatvatanie okna ci nejaky iny? ja len pre istotu 

predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw