MG ZR alias ZeRo by Miskjo
Re: MG ZR 1.4, r.v. 2003, 76kW
jooooooo, super, aj takto som si to predstavoval. díky moc 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nebo nové u rimmerů ... http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001147
Položka č. 10. Mělo by to být shodné s R200/25, takže i starší půjde někde sehnat.
Položka č. 10. Mělo by to být shodné s R200/25, takže i starší půjde někde sehnat.
a taaa cenaaa
bude dobré aj použiteee
ináč, díky za odpoveď

bude dobré aj použiteee

Zdravim Vas vsetkych,
mam otazku : menil uz niekto z vas olej v prevodovkeee na ZRku co aktualne mam ??? ak ano, odkial ste si zistili aky tam ma ist olej od vyroby? alebo inak sa opýtam, aky ste tam nakoniec dali olej ked ste si to zistili?? bolo po vymene vsetko OK ??
Dakujeeeeeem
mam otazku : menil uz niekto z vas olej v prevodovkeee na ZRku co aktualne mam ??? ak ano, odkial ste si zistili aky tam ma ist olej od vyroby? alebo inak sa opýtam, aky ste tam nakoniec dali olej ked ste si to zistili?? bolo po vymene vsetko OK ??
Dakujeeeeeem

-
Tak ty jsi nedostal žadny manual? Stáhni si rave. Tam je všeeeeeeeeeeeeeechno. Hledej jako rave rover.
viewtopic.php?f=7&t=1200&hilit=olej
Tu uz se to probiralo stokrat... v tvem pripade se jedna o prevodovku R65 od peugeotu... Resp. na tenhle motor se davala pouze tato prevodovka, akorat na VVC se davala PG1...
Tu uz se to probiralo stokrat... v tvem pripade se jedna o prevodovku R65 od peugeotu... Resp. na tenhle motor se davala pouze tato prevodovka, akorat na VVC se davala PG1...
expanzna nadrzka precistena aj cely chl.system, je to ciste aj po dlhsej jazde vo vyssich otackach..takze to tesnenie bolo (zrejme) menene, auto kuri ako besneee...
chcem sa opýtat, kedze je blok a hlava hlinikova je mozne ze sa mi motor zohreje uz do nejakých 5tich min po nastartovani do prevadzkovej teploty?
chcem sa opýtat, kedze je blok a hlava hlinikova je mozne ze sa mi motor zohreje uz do nejakých 5tich min po nastartovani do prevadzkovej teploty?

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi s tím najel tak 100 km a víc tak už můžeš jásat, Jestli jen nějakejch 10-15 km tak to nemá ještě dostatečnou vypovídací hodnotu.
Přeju ti ale aby to bylo OK.
Motor se ti ohřeje i rychleji. Tohle auto topí dobře.
Přeju ti ale aby to bylo OK.
Motor se ti ohřeje i rychleji. Tohle auto topí dobře.
ano je pravda ze tych km nebolo 100, ale tak tiez dufam ze to bude OK.
takze nieje to chyba ak sa mi to zohreje tak rýchlo, okej, super.. dalsie prekvapenie.. auto co som mal predtym sa tak rýchlo nezohrialo.
takze nieje to chyba ak sa mi to zohreje tak rýchlo, okej, super.. dalsie prekvapenie.. auto co som mal predtym sa tak rýchlo nezohrialo.
Zdravim vsetkych
Ak sa rozhodnem vymenit v prevodovke olej, spravim chybu ak tam dam toto EP 75w80 GL5 ?? alebo nejaku obdobu 75w80 ?? nemusi to byt presne ten vyrobca... (Valvoline udava HP PC Gear Oil GL-5 SAE 75W-80)
pouzil som tento link http://www.olyslager-lubricants.nl/mill ... iXykYU0%3d alebo http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/product.asp
diky za vase skusenosti, overene rady....
btw: ZRko šlape ako hodinky

Ak sa rozhodnem vymenit v prevodovke olej, spravim chybu ak tam dam toto EP 75w80 GL5 ?? alebo nejaku obdobu 75w80 ?? nemusi to byt presne ten vyrobca... (Valvoline udava HP PC Gear Oil GL-5 SAE 75W-80)
pouzil som tento link http://www.olyslager-lubricants.nl/mill ... iXykYU0%3d alebo http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/product.asp
diky za vase skusenosti, overene rady....
btw: ZRko šlape ako hodinky

Ja myslim ze v poho... kazdy tam lijeme jiny vyrobce a v tom snad zatim problem nebyl... ale viskozita musi byt presna, protoze tahle prevodovka je francouzska a to znamena, ze jak nema co musi mit, tak jde do kytek 

jop, chapem.
ja tam dam Total Transmission 75W80 API GL 4+ to bude asi najrozumnejsia volba. nieje ani drahy
ja tam dam Total Transmission 75W80 API GL 4+ to bude asi najrozumnejsia volba. nieje ani drahy
Toho mam taky 

Už se to probíralo, ale možná i oněco důležitější než viskozita, je výkonostní třída (tady např. GL4+). Špatná vizkozita zpúsobí, že buď bude mít převodovka pohybové potíže (půjde ztuha řadička), nebo bude hlučná-obojí se dá snadno napravit výměnou oleje za správný.
Když dáš jinou výkonostní třídu, tak, mimo jiné můžou aditiva poškodit díly jako třeba synchrony a může to být nevratné.
Ten Total BV1 Trans je v pohodě, jezdil jsem na něj taky.
Když dáš jinou výkonostní třídu, tak, mimo jiné můžou aditiva poškodit díly jako třeba synchrony a může to být nevratné.
Ten Total BV1 Trans je v pohodě, jezdil jsem na něj taky.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
jojooo, ten Total BV 1 je uz kupeny. 2L(12€) v sobotu sa to ide vymenit na zdvihaku