R25 výfuk
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: R25 výfuk
Originální díl v nabídce je, ale vůbec bych se nebála náhrady třeba od výrobce Bosal ...
Omlouvám se,já měl na mysli laděné výfuky 

... staci hledat 
V podstate vsichni vyrobci delaji koncove vyfuky na Rover 200/25... doporucuju tento: http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/katalo ... strana=686 ... od vyrobce BOSAL brat az na poslednim miste...

V podstate vsichni vyrobci delaji koncove vyfuky na Rover 200/25... doporucuju tento: http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/katalo ... strana=686 ... od vyrobce BOSAL brat az na poslednim miste...
Ale já měl na mysli spíše nějakou tuningovou firmu která se specializuje na sportovně laděné výfuky.
... byl jsem rychlejsi nez Tvoje upresneni pozadavku 
Kukni tu: http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&Exh ... 86.c0.m282

Kukni tu: http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&Exh ... 86.c0.m282
A myslíš kolego,že by se nenašla nějaká česká firma?Právě o tý e-bay mě říkají všichni ale nemam s touhle stránkou žádné zkušenosti a nejsem moc velkým zastáncem nakupování věcí ze zahraničí...myslíš že by na R25 šel namontovat nějaký univezrál třeba od Remus?
No vsechno jde... pokud je to univerzal, tak ano... asi se musi udelat drobne upravy v zaveseni...
Ale nevim, ja bych takovyhle vyfuk na Rovera nedal... kdyz uz, tak bych se popidil po vyfuku od X-Power na MG ZR 105, coz je v podstate Rover 25... ten vyfuk je ladeny na K-Series motor, ma uslechtilejsi zvuk, ktery neni protivny a vzhledove i uchyty hezky sedi... vsechno ostatni mi prijde jak koupit sterace v Lidlu - proste na Rovery davame pouze veci urcene pro Rovery (MG)... vse ostatni vypada lacine a tuzersky i kdyz je to Remus...
Ale nevim, ja bych takovyhle vyfuk na Rovera nedal... kdyz uz, tak bych se popidil po vyfuku od X-Power na MG ZR 105, coz je v podstate Rover 25... ten vyfuk je ladeny na K-Series motor, ma uslechtilejsi zvuk, ktery neni protivny a vzhledove i uchyty hezky sedi... vsechno ostatni mi prijde jak koupit sterace v Lidlu - proste na Rovery davame pouze veci urcene pro Rovery (MG)... vse ostatni vypada lacine a tuzersky i kdyz je to Remus...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Starline výfuky neděláTrunda píše:... od vyrobce BOSAL brat az na poslednim miste...

... tak Ondro, samozrejme od Starline nebrat nikdy nic ani v uplne krizi 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Trundi zdůvodníš proč brát od firmy Bosal až na posledním místě? Mám s touto firmou ty nejlepší zkušenosti,a to nejenom já a na nejednom autě. Nedovolila bych si doporučovat něco co nemám prověřené..
Divili byste se,ale několik známých z řad automechaniků,.. tvrdí že prý například výfuky polské výroby (nevzpomenu si na název firmy..) mají dvojnásobnou tloušťku plechu.. narozdíl od výrobků západoevropských firem.
Jinak..já jsem měla docela hezký "tuningový" na své dvoustovce-přesně tento http://tuning.autodoplnky.cz/uni-vyfuky ... v-s2981989 , bohužel nemůžu najít fotku auta zezadu.. byl to samozřejmě,v případě dieselu, pouze efekt kosmetický. Každopádně moc dobře si pamatuji že můj dvorní servisák musel "ukrajovat" z nárazníku aby jej tam dostal.. něco o čem mluví Trunda. Pokud to budeš řešit,určitě s někým hodně šikovným a spolehlivým.
Divili byste se,ale několik známých z řad automechaniků,.. tvrdí že prý například výfuky polské výroby (nevzpomenu si na název firmy..) mají dvojnásobnou tloušťku plechu.. narozdíl od výrobků západoevropských firem.

Jinak..já jsem měla docela hezký "tuningový" na své dvoustovce-přesně tento http://tuning.autodoplnky.cz/uni-vyfuky ... v-s2981989 , bohužel nemůžu najít fotku auta zezadu.. byl to samozřejmě,v případě dieselu, pouze efekt kosmetický. Každopádně moc dobře si pamatuji že můj dvorní servisák musel "ukrajovat" z nárazníku aby jej tam dostal.. něco o čem mluví Trunda. Pokud to budeš řešit,určitě s někým hodně šikovným a spolehlivým.
No ja mam zas na Bosal opacne reference... po te, co jsem ho ja rozkuchal, tak mi materialove prisel slaby... plast byl sice dvou vrstvy, ale mezi plechy nic... pak mel uchyty tak blbe, ze mi sem tam vypadaval z gumicek a pak mel spoj plechu u kola, cimz byl vice namahan nez na druhe strane... mimochodem nevsiml jsem si dirky pro odtok kondenzovane vody... Proste nedomyslene a odflaknute...
Ted mam od Tyllu (MTS ci kdo to vyrabi) a vsechny ty "blbosti" co byly na Bosalu tam jsou reseny inteligentneji... a jako tlumic funguje uzasne (mozna az moc
) Bosal prdi, kdezto tu je slyset jen takove bafani
(porovnavam se zanovnim Bosalem na Kupecku...)
Ted mam od Tyllu (MTS ci kdo to vyrabi) a vsechny ty "blbosti" co byly na Bosalu tam jsou reseny inteligentneji... a jako tlumic funguje uzasne (mozna az moc

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi měl asi smůlu na kus
..u nás s Bosalem velká spokojenost.. (cca 6 aut)... Myslím že nelze určit všechny výrobky výrobce za špatné..tzv hodit do jednoho pytle. To bychom museli "vidět" do všech výrobků firmy všech cenových skupin,..

No to samozrejme nebylo veci kusu... mozna serie... proste byl technologicky absolutne nedomysleny, jak kdyby to konstruoval inzenyr s IQ -10 
Jako jasan, taky vydrzel asi 4 roky (cca 70000km), ale zhruba od poloviny uz mel rozezrany vnitrek a prdel a to vypadavani z gumicek byl standartni problem... proste u me nikdy vice... mimochodem na webu (myslim na Defensi) je spousta clanku o kvalite BOSALu...
Ja timto nechci rikat, vsechny typy vyfuku od Bosalu jsou smejdy, ale na Rovera 200/400 to zrovna povedene neni...

Jako jasan, taky vydrzel asi 4 roky (cca 70000km), ale zhruba od poloviny uz mel rozezrany vnitrek a prdel a to vypadavani z gumicek byl standartni problem... proste u me nikdy vice... mimochodem na webu (myslim na Defensi) je spousta clanku o kvalite BOSALu...
Ja timto nechci rikat, vsechny typy vyfuku od Bosalu jsou smejdy, ale na Rovera 200/400 to zrovna povedene neni...