ROVER 218 SDe "Hranostaj" :-)
Re: ROVER 218 SDe "Hranostaj" :-)
.... myslis silentbloky na vlecnych ramenech? Takovy ten velky vlisovany? Na kolik te vyjde novy? .... ja totiz uvazuju, ze bych si je objednal od Rimmera, pac nejsou tak drahe a koukal jsem, ze uz jsou takovy skaredy... jinak, myslim ze KarelG rikal, ze vymenit je je pekna drbacka....
No zřejmě ty našel jsem to jako silentbloky ramen - zadní náprava...
http://www.autodily-pracharna.cz/nahrad ... prava.html
kdyby si mi pro srovnání hodil odkaz na ty Rimmery tak bych ti byl vděčný...
no jinak mi řikal tak 1500 za oba.
Jsem zvědavej na finální částku
http://www.autodily-pracharna.cz/nahrad ... prava.html
kdyby si mi pro srovnání hodil odkaz na ty Rimmery tak bych ti byl vděčný...
no jinak mi řikal tak 1500 za oba.
Jsem zvědavej na finální částku

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID002812
Origo Rover je za cca 1200/kus a neorigo cca za 300... kurnik to je rozdil
by me zajimalo jestli je to rozdil i v kvalite...
Origo Rover je za cca 1200/kus a neorigo cca za 300... kurnik to je rozdil

-
- Kontaktovat uživatele:
100 procentní rozdíl v kvalitě, mám je na 4kylu dávaný asi před 10 000km a už jsou skoro utrženýTrunda píše:http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID002812
Origo Rover je za cca 1200/kus a neorigo cca za 300... kurnik to je rozdilby me zajimalo jestli je to rozdil i v kvalite...

Pockat a to mas ty levny od Rimmeru? Nebo ktery mas? Otazka co by vydrzely ty origo...
-
- Kontaktovat uživatele:
No mám nějaký tady z čr ani nevim co to bylo za značku ale bylo to v modrý krabici a stály 800 obaTrunda píše:Pockat a to mas ty levny od Rimmeru? Nebo ktery mas? Otazka co by vydrzely ty origo...

Aha... no jo, jenze jak poznat, ze se vyplati investovat dvojnasobek za Delphi?
-
- Kontaktovat uživatele:
No dá se to docela jednoduše vydedukovat, pokuď teda nejvíc nezáleží na stavu ostatních silentbloků na celym zavěšení a hlavně tlumičích, takže pokud nezáleží, je jasný že originály vydržej 100 000 a víc, myslim že na spoustě aut měněný nikdy nejsou do 100 tisíc km a utržený nejsou, jenom vypadaj hnusněTrunda píše:Aha... no jo, jenze jak poznat, ze se vyplati investovat dvojnasobek za Delphi?

No jo.... taky mam takovy pocit u nekterych dilu.... ze mozna lepsi nechat stare a ozuzlane originaly, nez tam davat neorigo nahrady, ktere se rozpadnou po tydnu...
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě, už na to taky s**u budu objednávat od rimmerů za dobrý ceny originály a bude klid

Tak jsem dostal zprávu, že auto už je opraveno
ale pojedu pro něj až o víkendu...
tak nakonec se oprava stahování nekonala... prý, když si seženu okno ze š120ky tak mi to opraví
takže nevim co tím básník chtěl říci
ale jinak brzdový destičky, vyčištění a seřízení zadních brzd, silenty na tu zadní nápravu, dva díly výfuku
a technická a jsem tam za necelejch devět.. což neni tak hrozný ba dokonce pěkný
teď mi řikal kámoš, že mu ukopli u passata zrcátko a platil 8 tisíc

ale pojedu pro něj až o víkendu...
tak nakonec se oprava stahování nekonala... prý, když si seženu okno ze š120ky tak mi to opraví

takže nevim co tím básník chtěl říci

ale jinak brzdový destičky, vyčištění a seřízení zadních brzd, silenty na tu zadní nápravu, dva díly výfuku
a technická a jsem tam za necelejch devět.. což neni tak hrozný ba dokonce pěkný

teď mi řikal kámoš, že mu ukopli u passata zrcátko a platil 8 tisíc

Souhlasim s tebou
Nasi hranati milacci jsou financne na udrzbu vynikajici... akorat musis umet sehnat dily 
... asi ti chtel rict, ze na skodarne stahovani umi opravit, ale do Roveriho mechanismu se mu asi nechce hrabat
Tak co kdyby jsi se u toho trosku potrapil sam 

... asi ti chtel rict, ze na skodarne stahovani umi opravit, ale do Roveriho mechanismu se mu asi nechce hrabat

-
Co s tím máš?
Jo určitě... se na to mrknu... prý jsou ulomený držáky na okně. Takže to nebude snad nic hroznýho...
prostě se mu do toho holt nechtělo... Tak doufám, že už před dovlenou vyměním, akorát olej
prostě se mu do toho holt nechtělo... Tak doufám, že už před dovlenou vyměním, akorát olej

¨Ty buchty na zadní nápravě řešili kolegové Hondaři a hlásili ceny kolem 5-600,-...kvalitu nevím. Každopádně pro dobrej výsledek rameno musí ven a dávat bacha na přesnost nalisování silentbloku do ramene.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.