Musím konstatovat, že se mi vylágrovalo sedadlo vodiče. Kejvá se tak 3 cm dopředu a dozadu a jak na to koukám nevidím zespoda nic nenormálního. Je to sedačka s elekrickým nastavováním polohy + memory funkce zapamatování s 3 poloh.
Myslíte, že se to dá nějak spravit nebo je to na výměnu sedačky? Koumám nad tím jestli je to ňáký vylágrovaný v tom posuvným mechanizmu, nebo je to v uchycení seačky na tento mechanizmus.Při jízdé po dálnici je to jedno ale ve měste to při brždení a zrychlování docela hádže a není to žádná radost. To má človék pocit jako, že jede v ňákým křápu.
vylágrovaná sedačka vodiče
Re: vylágrovaná sedačka vodiče
Čau, měl jsem to také u svojí 75tky, už jsem to tak kupoval, (a prý neopravitelné), No, když do toho člověk sedl, tak měl pocit jakoby se kolébala šikmo zepředu do zadu a bylo to jakoby vlevo vepředu nebyla uchycená a šla do zadu.. Přesně vím co to bylo za šílenost s tím jezdit po městě._člověk se chtěl při šlápnutí na spojku zapřít a skolébnul se do zadu.. a naobak když brzdil, zase to s ním cuklo vpřed.. Hele já to dal klukům co mě servisujou auta a druhý den to bylo opravené.. Říkali, že tam byla zlomená nějaká tyčka a že jí svařili.. A od té dyby byl naprostý klid a vše fungovalo, jak mělo... (také jsem měl elektriku s pamětí) Tak držím palce... Jestli to nepořešíš dřív, tak až se s chlapama uvidím, zeptám se přesně na to kde to bylo zlomené... 

Re: vylágrovaná sedačka vodiče
Jo, to bych byl moooc vděčnej.
Dát to svařit není problém - problém je vědět kde to je a jak sa k tomu dostat - docela se těch drátu a elektromotorku bojím.
Ještě jedno díky moc.
Dát to svařit není problém - problém je vědět kde to je a jak sa k tomu dostat - docela se těch drátu a elektromotorku bojím.
Ještě jedno díky moc.