Osvetlenie ŠPZ
Re: Osvetlenie ŠPZ
Pokud máš počítač, tak to napíše která je prdlá. Na mlhovky koukals?
ten počítač tam zatím nemám, koukal jsem i do osvětlení přihrádky a slun.clon
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
Počkej až bude tma a pak uvidíš která míň svítí.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sluneční clonu ani přihrádku to nehlídá ... přečti si manuál, abys zúžil okruh potenciálně vadných žárovek.
A co brzdy? Taky jsem chodil kolem auta a nicINZER píše:Nemám někde v autě žárovku o který bych nevěděl? Auto mi říká,že mám někde prdlou žárovku,ale prolezl jsem všechno možný osvětlení a všechno svítí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš všude klasický žárovky, nemáš nikde LEDky nebo tak něco? Ještě to hlídá blinkry.
Prisahambohu ze mi fakt všechno sviti. Ledky mám jen na spz...
-
- Kontaktovat uživatele:
problém je vyřešen, viník je znám(jsou to ty LEDky nad RZ). Buďto připojit odpor paralelně nebo se smířit s hláškou.
Problém není vůbec vyřešen,(taky mě to napadlo)- dal jsem tam obyčejný a porad nastejno. Jdu toho povymenovat co nejvíc a uvidíme.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro úplnost -- kontrolují se parkovačky, potkávací světla, koncové svítilny, brzdová světla, všechny blinkry, zadní mlhovky a osvětlení RZ.
Tak a problem vyrieseny ...bol to ten plosny spoj /diki za typ pirát/...konecne ma nestrasi ta zlta kontrolka na palubovke.
Rover 75 2.0 CDT
No a mě ta kontrolka zhasla sama od sebe... Taky dobrý
no a u mne je problem zpátky ...ked som vtedy tie kontakty poškrabkal so šroubovakom tak to vydrzalo asi jeden den...a dnes som to robil znovu, poriadne som to podriapal /uz musel cez to tiect prud/ ale nepomahalo nic..ale tie kabliky vyzeraju uz dost tvrde aj stare a tak..asi bude niektory niekde zlomeny a to hladat ..to uz je na dlhsie..cize nezostava ine nez pozerat sa na kontrolku
Rover 75 2.0 CDT