... zajimalo by mne, jestli o teto akci vi Stanik... dlouho jsem ho tu nevidel... treba by ho to s rodinkou lakalo...
Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Italy)
Re: Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Ital
.... to je psycholochicko-rodicovska pripominka k faktu, ze na dovolenou berete aj deti
Proste na tohle se tu taky musi myslet 
... zajimalo by mne, jestli o teto akci vi Stanik... dlouho jsem ho tu nevidel... treba by ho to s rodinkou lakalo...
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Když už jste u toho, kolik lidí vlastně momentálně plánuje tam jet? Weli je jasná, AnderNovi taky, my taky, Hombre s Petrou taky, dědula s manželkou taky, ještě tu psal Lucky, Hergot a Inka snad v závislosti na termínu taky, ale dál se mi zdá že se nikdo nějak nechce vyjadřovat..
Roman_mg taky říkal že jede, ne? Prosím vyjádřete se k tomu termínu aspoň slovíčkem.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi já nedávno vyzývala aby se mi všichni ozvali SZ nebo mailem..odvolali Trundíkovi a Prezidentovi taky
Doteď se hlásí...
Tommi
Hombre
místní strážce (schválně jestli se podle tohoto popisu pozná)
Roman MG
mBures89
AnderN
Dědula
Mirda
Lucky
Roverman
Kamarád Rovermana s R400 (tuším Jindra?)
Ronin
Mára?
Keksin?
..a já
Zapomněla jsem na někoho?
Tommi
Hombre
místní strážce (schválně jestli se podle tohoto popisu pozná)
Roman MG
mBures89
AnderN
Dědula
Mirda
Lucky
Roverman
Kamarád Rovermana s R400 (tuším Jindra?)
Ronin
Mára?
Keksin?
..a já
Zapomněla jsem na někoho?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to napadlo, jdu mu napsatTrunda píše:.... to je psycholochicko-rodicovska pripominka k faktu, ze na dovolenou berete aj detiProste na tohle se tu taky musi myslet
Ja teda nevim co tu zas vyvadite s tema terminama... vzdyt uz tu jeden termin byl stanoveny a nekteri si na neho uz domluvili dovolenou... toz neblaznete!
My jsme se Stanikovou rodinou v kontaktu, teda spis Verka, ale oni moc Rovery neresi
...
My jsme se Stanikovou rodinou v kontaktu, teda spis Verka, ale oni moc Rovery neresi
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
No Trundi čas ještě je.. a tak se snažím vyjít vstříc s termínem tak aby mohli jet všichni zájemci...
... chjo Weli, ty se nikdy nepoucis
... chapu, ze to myslis dobre...
.... ale ten puvodni termin tu byl dost dlouho na to, aby se podle neho vsichni zaridili - tohle je lepsi cesta k tomu, aby jelo vic lidi - proste s tim dopredu pocitat. Ted se v tom udela zmatek a lidi vic nebude... si myslim. Proste stara znama vec...
.... ale ten puvodni termin tu byl dost dlouho na to, aby se podle neho vsichni zaridili - tohle je lepsi cesta k tomu, aby jelo vic lidi - proste s tim dopredu pocitat. Ted se v tom udela zmatek a lidi vic nebude... si myslim. Proste stara znama vec...
No zlobivá není... ale rozmazlená a ukňouraná až na vrchol všech půdWelinka píše:Ty Lajoneli![]()
![]()
ty máš asi hodně hodný dítko že jo. Já myslím že chudáci jsou rodičové..občas. Zastávám názor že děti jsou malí teroristi,ale neměnila bych..ani na vteřinu
![]()
![]()
a to je opravdu terrorismus.. no jaký jsme si to udělali takový to máme...
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Nechci nikoho posuzovat podle sebe, ale za mě říkám že to je ještě dost daleko aby se s tím dalo klidně hejbat. Já v práci o žádné dovolené nemluvím protože to je ještě tak daleko že to naprosto nikoho nezajímá, ani mýho šéfa. Toho to bude zajímat tak zhruba někdy měsíc předem.
Ale něco pravdy na tom je že je nejjednodušší určit termín a už ho nijak neřešit, u ostatních srazů se taky nehejbe s termínem, takže problém v tom asi žádnej velkej není. Každej si to přizpůsobí.
Ale něco pravdy na tom je že je nejjednodušší určit termín a už ho nijak neřešit, u ostatních srazů se taky nehejbe s termínem, takže problém v tom asi žádnej velkej není. Každej si to přizpůsobí.
Jo Tommi, u nas se to s dovolenyma treba tak nehroti... ale ve fabrikach, kde se musi dopredu resit nahrada, se to hroti i pul roku dopredu...
... napr. Hombre uz tu hlasil, ze ma dovolenou zabukovanou... a asi neni jediny.
... napr. Hombre uz tu hlasil, ze ma dovolenou zabukovanou... a asi neni jediny.
Keksin nejede. Byla nucená dovolená, tak leda příští rok, pokud se akce uskuteční.
- Roman620ti
No dobrý, ale výpověď můžeš dát vždyckyTrunda píše:Jo Tommi, u nas se to s dovolenyma treba tak nehroti... ale ve fabrikach, kde se musi dopredu resit nahrada, se to hroti i pul roku dopredu....
2x Rover 620ti
bohuzel nejspis nepojedem...ja bych volno dostal,ale pritelkyne dela ve skolstvi a je obdobi prijmacek a to ji reditel nepusti(to by musel sam delat haldy papirovani)...takze snad priste---- 
-peace and love-
S mojí dovolenou problém není,ale žena pozdější termín nemá nárok,takže jsem pro 1.5.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/