Nový rover v SR
Re: Nový rover v SR
tak jedno krasne rano som mal pred blokom taketo prekvapenie... najhorsie bolo na tom ze pokial som nechcel volat odtahovku co by predrazilo opravu tak o 200% tak som to robil pred blokom... bola to zabava roverix tu kdesi pisal ze sa to neda mimo garaz,ale da sa samozrejme ta svina skrutka co drzi tlmic v otocnom cape nesla lahko ale asi z 80cm nadstavcom predsa len povolila...blbe bolo ze vonku to islo lahko ale naspat,ked bolo pero cele som musel este aj odpojit spodne rameno lebo sa to tam nechcelo vojst,ale uz jazdi...
- Přílohy
-
- DSC000701.jpg (43.95 KiB) Zobrazeno 1915 x
a este jeden pohlad... a skoda tej micheliny
- Přílohy
-
- DSC00069.JPG (48.7 KiB) Zobrazeno 1915 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty pružiny na R75, to je něštěstí. Já mám prdlou jednu vzadu, praskla mi uplně dole a zatím to nejde nijak poznat. Objevil jsem to úplnou náhodou. Kdyby s tím nebylo tolik práce tak bych to vyměnil.
- Petr.stefl
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
pekny navod... aj ja chcem monterky na ktorych bude rover MG
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej návod, přesně takhle jí mám prasklou taky. Nepochopil jste někdo pod čím(levým zadním sedadlem?????) skrytej ten štítek s barvou pružiny o kterém tam mluví? Já mu nerozumím.
-
- Kontaktovat uživatele:
už jsem to našel, je to pod sedákem vzadu za řidičem.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To už máš ale pěkně dlouho, nebo to je dalšíTommi_82 píše:Já mám prdlou jednu vzadu...
-
- Kontaktovat uživatele:
jo vím o tom asi tak třičtvrtě roku. Je to furt ta jedna, no možná už je prasklá i druhá, nevím. Tohle se fakt nedá poznat od pohledu, ani když sundáš kolo tak si toho nemusíš vůbec všimnout. Řekl bych že to tak může mít prasklý víc lidí a ani o tom nevědí.
Díval jsem se na ty pružiny u rimmerů. Mám Orange. Docela jsem ale nechápal že to tam prodávaj za 156 GBP a to jak položku 1 která čítá jeden kus a to samý pod položkou čtyři za stejnou cenu, která čítá jeden pár
Díval jsem se na ty pružiny u rimmerů. Mám Orange. Docela jsem ale nechápal že to tam prodávaj za 156 GBP a to jak položku 1 která čítá jeden kus a to samý pod položkou čtyři za stejnou cenu, která čítá jeden pár
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, z toho jejich e-shopu to není moc jasné ... podle mě nějaká administrativní chyba a to první bude taky za pár. Poslal bych jim dotaz, pokud o to máš zájem. Ale jinak bych si nekomplikoval život a koupil třeba v ELITu ... výběr je dobrý a ceny taky, přitom takové LESJÖFORDS rozhodně odpovídají prvovýrobní kvalitě. Kuk sem:
http://ecat.elit.cz/ArticleBrowser.aspx ... leTypeID=1
http://ecat.elit.cz/ArticleBrowser.aspx ... leTypeID=1
skladem jsou jen predni ..zadni bohuzel nejsou nidke..v cr...musel by je nakupci nekde sehnat...
-peace and love-
-
- Kontaktovat uživatele:
já to zatím nehrotím. Uvidíme jak to bude vypadat až budu přehazovat na letní, tak to budu kontrolovat.