no toto je dobre ze si to sem napisal aspon budem vediet..a da sa to niekde zohnat ten teflon? a co to stoji?Thomson píše:No ja uz jsem to mel taky rezmontovane a s nejakym menenim gumicek to nebude tak jednoduche. Hlavni tlakova "gumicka" je vlastne treci plast neco jako teflon ktery se dvoukomponentne nastrikuje na pistek. Stiraci gumka se da vymenit ale nezabrani unikani pokud je ta hlavni spatna. To jsou moje postrehy.
prevodovka
Re: prevodovka
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
No to se neda vymenit jako dil je to tam nastriknute coz znamena ze to je jeden kus. Ten tesnici krouzek je soucasti toho pistu. Muselo by se to vypichnout na soustruhu a dat tam gumovy krouzek.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych rád věřil že pán umí zázraky, ale obávám se že asi tuším jak to za pár týdnů/měsíců s menthosovou spojkou dopadne.
Nezbývá než doufat že to povolí někde blízko domova.

Nezbývá než doufat že to povolí někde blízko domova.
Přikláním se k tomu, že toto řešení je pouze dočasné a vzhledem k tomu, že je to z plastu tomu moc šancí nedávám . . . jak už jsem psal o tomhle problému jinde, je lepší se vyhnout opakovaným sexuálním radovánkám koupí nového kusu . . . a i kdyby se k tomu vyjádřil někdo, kdo to dělá dnes a denně a řekl, že nemá cenu to opravovat, stejně se to každý bude snažit opravit . . . co kdyby zrovna já s tím vypjepřil
-no co, já to zkoušel taky 

hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
no ja si tiez myslim ze je to docasne ale mimentalne som to musel aspon takto nachvilu obist, mam ine vydavky a toto poriesim neskor..aj ked ja s tymi gumickami nic nemam u mna sa to uvolnilo na konci valca odkial vychadza z valca rurka tak tam mi to slzilo,proste bolo to povolene..
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
no menthos jak tak pozeram tak asi nedoslo nic..no tak teda som vlastne chcel ci by si mi nejaky kontakt nemohol nechat na toho cloveka alebo je to nejaky autoservis? alebo ako funguje?
Rover 75 2.0 CDT