cawte mal som problem s prechodkou medzi kofrom a kasnou a mi tam vyskratovalo 4 kable tie som ako dosacne riesenie odizoloval od seba a asi my vyskratovalo vsetky motorky na centralku alebo RJ centralu.... proste mi zacali znicoho nic cvakat a uz to neslo a ked chcem teraz zamknut len nieco cvakne ani smerovky nezasvieta a ani imo na palubke nezasvieti a ked osomknem tak zavietia uz aj smerovky
som s toho okosika na prasky
sik za rady
Central
Re: Central
Zkontroluj pojistku alarmu a couvacích světel (v kabině pro cestující), je to společná pojistka a když je spálená, blikají směrovky jen při odemknutí, nejdou přístroje a netočí startér.
-
praveze mne to normalne startuje a poistky som koplet preliezol.......neni tam niekde este schocvana poistka od centralu a kde najdem krabicku od neho ci dava nejake napetie na vystupe
Tak některý spínač ve dveřích, v kapotě nebo víku od kufru?
-
no idem v nedelu premerat motorky ci nie su zhorene a rj centralu ci dava cosika na vystupe a potom budem coika mudrejsi
neviete co by stalo cele nove centralko (RJ a motorky)????
neviete co by stalo cele nove centralko (RJ a motorky)????
-
Tak problem bol RJ alarmu odpalena cesticka na plosaku na vytupe z relatka premostilo sa to rotom a central frci ako nove.....