Stabilizační vzpěry(tyče) nad motorem
-
- Kontaktovat uživatele:
Stabilizační vzpěry(tyče) nad motorem
Zdravím pánové popř. dámy,
minulý týden jsem si přivezl MG Tf domů a teď řeším jedno dilema-nevíte někdo, kde se dají sehnat tyhle dvě, stabilizační tyče nad motorem do TF-ka (někdo je odmontoval a už je nedal zpět)?? Hledal jsem všude, nic nemůžu najít nebo popř. jaký to má rozměry, že bych je nechal udělat z nerezu a jaké je tam uchycení těch tyčí, ne u "véčka" ale pod deklem, tzn. druhý konce těch tyčí, který není videt.
minulý týden jsem si přivezl MG Tf domů a teď řeším jedno dilema-nevíte někdo, kde se dají sehnat tyhle dvě, stabilizační tyče nad motorem do TF-ka (někdo je odmontoval a už je nedal zpět)?? Hledal jsem všude, nic nemůžu najít nebo popř. jaký to má rozměry, že bych je nechal udělat z nerezu a jaké je tam uchycení těch tyčí, ne u "véčka" ale pod deklem, tzn. druhý konce těch tyčí, který není videt.
MG TF 1.8i 100 Kw
Re: Stabilizační vzpěry(tyče) nad motorem
Vitej mezi nami
Asi zkusit obvolat vrakoviste (kontakty tu na foru najdes), pak eBay a nebo kontaktuj uzivatele Lenham3, ktery jezdi pravidelne do UK a vozi dily
Mimochodem koukni do sekce Srazy... radi Te na nekterem uvidime.
Asi zkusit obvolat vrakoviste (kontakty tu na foru najdes), pak eBay a nebo kontaktuj uzivatele Lenham3, ktery jezdi pravidelne do UK a vozi dily
Mimochodem koukni do sekce Srazy... radi Te na nekterem uvidime.
-
- Kontaktovat uživatele:
eBay jsem prošel snad dvakrát a nic. Ještě jsem dostal kontakt na jednoho pána, který je prý šikovný ohledně všech dílu, tak se ho zeptám. Na vrakoviště jsem volal, pán už mi posíla větrolam a ještě jeden díl, ale tohle tam nemá, dneska mi to došlo, jen čekám až ve 14:00 otevřou poštu. Sraz už mám naplánovaný na 20. května Rakousko. A když se to nesežene, dá se to vyrobit?
MG TF 1.8i 100 Kw
Nevim presne o jaky dil se jedna, ale tu bys ho mohl najit: http://www.rimmerbros.co.uk/SubCategory ... TF--m-1612 ... no jinak rikam, ten Lenham by Ti to sehnal...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Originál musel taky někdo vyrobit, takže to určitě jde Otázkou jsou náklady, to ti tady asi nikdo neřekne. Odkud jsi
-
- Kontaktovat uživatele:
No o náklady ani tak nejde, nerezovou tyč budu mít za pár kaček, jde spíš o to, jestli to půjde vyrobit, jestli tam není nějaký kloubek na druhe straně uchycení. Jedne strana je šroubem, ale druhá netuším. Na ty stránky jsem se už díval, zkusím ještě jednou a dukladněji, toho Lenhama dneska zkusím vykontaktova, uvidíme. Větrolam už je doma , doufám, že bude o víku pěkně, ať to tam můžu dát a projet to. Jinak jsem kousek od Slavkova u Brna
MG TF 1.8i 100 Kw
Ted o vikendu mame sraz u Chrudimi, tak klidne dojed
-
- Kontaktovat uživatele:
Vím o tom, tento víkend se mi to ale nehodí, už jsem měl něco naplánováno. Ale možná to ve mě hrkne a pojedu tam. Kolik Vás tam tak cca býva?
MG TF 1.8i 100 Kw
Myslim ze predpoklad je cca 30 aut... Ackoli MGFka, co tak ctu, maji vsichni rozebrany a chystaji je na ten dalsi vikend na MINIRaceDay.... Ale MG ZR, MG ZT tam budou urcite, snad i MG ZS, takze cela novodoba rodinka
Vítej
Myslíš toto : ?
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je škoda, ale mě by se též hodil ten přístí týden víc, tak ještě uvidím.Trunda píše:Myslim ze predpoklad je cca 30 aut... Ackoli MGFka, co tak ctu, maji vsichni rozebrany a chystaji je na ten dalsi vikend na MINIRaceDay.... Ale MG ZR, MG ZT tam budou urcite, snad i MG ZS, takze cela novodoba rodinka
MG TF 1.8i 100 Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo!!! Tohle je přesně ono co myslím , nějaké rady?roman_mg píše:Vítej
MG TF 1.8i 100 Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Ták, větrolam jsem naistaloval a když už jsem byl v tom, tak jsem oddělal přivod k tlakovému spínačí- klapka (podtlaková) na výfuku (tohle téma jsem našel na foru), řídil jsem se tím to postupem-http://www.mgf.ultimatemg.com/group2/exhaust/TF_evc.htm. Jaký nato máte názor? Je to ku prospěchu, nebo naopak??
MG TF 1.8i 100 Kw
Ahoj tady je jak to vypadá :
http://roman-mg.rajce.net/Prace
Trubka průměr 20 mm/stěna 3 mm
Délka ploché části s oválem 48 mm, délka oválu 20 mm
Délka ploché části s matkou (8 mm) 66 mm
Matka a střed oválu jsou umístěny na střed ploché části.
Navařený obdélník 54 x 23 mm (druhá strana)
Celková délka T1 - 560 mm, T2 - 530 mm
T1 - délka mezi středy (matka - ovál) 515 mm
T2 - délka mezi středy (matka - ovál) 485 mm
Úhel navaření obdélnílku je třeba zkusit.
Díry pro matky najdeš po oddělání krytu nad motorem, kryt je třeba provrtat (pokud není).
To je asi všechno
Díry pro matky najdeš po oddělání krytu nad motorem, kryt je třeba provrtat (pokud není).
To je asi všechno
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc krát děkuju , co nejdřív se na to vrhnu, ať to mám z krku. Ty díry tam jsou, jak jsem to teď oddělával, tak jsem si říkal, jestli nejsou nahodou od těch tyčí a ony jsouroman_mg píše:Ahoj tady je jak to vypadá :
To je asi všechno
MG TF 1.8i 100 Kw