Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Italy)
Re: Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Ital
Ok začnu nasklaďnovat listové těsto
ale já jsem jablkofil chroupu, chroupu a ch... dál už to znáte
ale já jsem jablkofil chroupu, chroupu a ch... dál už to znáte
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Lajoneli
..jinak na fotce je krásně vidět řeka Adige. Však jedeme do Alto Adige=údolí Adižeeé
..jinak na fotce je krásně vidět řeka Adige. Však jedeme do Alto Adige=údolí Adižeeé
Štavnaté a kyselé jablko... lehce posolit... a je to delikates nevídaná
Nebo štavnaté jablko zajídat taveným sýrem to je pak panečku žrádýlko
Prosím nekritizovat před vlastním ochutnáním
Protože se sraz kvapem blíží (a někteří už mají dávno sbaleno ), měli bysme pár organizačních dotazů:
- ten sraz cestou na benzince v Insbrucku platí nebo ne? Pokud ano v kolik hodin asi? Nebo se sejdeme až v Nalsu?
- potřebovali bysme adresu, GPS nebo webovky toho aktuálního hotelu kde budem bydlet, kdybysme se ztratili, ať se tam najdem
- ubytování je teda na 6 nocí, tzn do soboty 7.5.? (na srazu jsme se nemohli dopočítat)
- jaké si můžem připravit a vytisknout (sehnat) mapy a informace k chystaným výletům?
- ten supermarket co je v Nalsu je nějaký větší obchod, ať víme jaké si vzít zásoby z ČR? (ale pivo si určitě koupím české)
Děkujeme za odpovědi, strašně se těšíme, jak to vypadá s tvým autem Weli? Ať to dobře dopadne
- ten sraz cestou na benzince v Insbrucku platí nebo ne? Pokud ano v kolik hodin asi? Nebo se sejdeme až v Nalsu?
- potřebovali bysme adresu, GPS nebo webovky toho aktuálního hotelu kde budem bydlet, kdybysme se ztratili, ať se tam najdem
- ubytování je teda na 6 nocí, tzn do soboty 7.5.? (na srazu jsme se nemohli dopočítat)
- jaké si můžem připravit a vytisknout (sehnat) mapy a informace k chystaným výletům?
- ten supermarket co je v Nalsu je nějaký větší obchod, ať víme jaké si vzít zásoby z ČR? (ale pivo si určitě koupím české)
Děkujeme za odpovědi, strašně se těšíme, jak to vypadá s tvým autem Weli? Ať to dobře dopadne
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Vydržte,zítra večer bych už měla být na příjmu(na plnohodnotném internetu ..vše zodpovím Přidám i aktuální info k hotelu,.. Ale výlety platí tak jak jsem je rozepsala před časem, detailně budeme řešit vždy večer před výletem..
Klidně pište smsky,i mail je v pohodě..ale připojovat se na forum z mobilu je malinko o nervy
Děkuji za pochopení
Klidně pište smsky,i mail je v pohodě..ale připojovat se na forum z mobilu je malinko o nervy
Děkuji za pochopení
-
- Kontaktovat uživatele:
Weli, máš ty GPS souřadnice nebo přesné označení v mapě. Taky napiš prosím od kolika hodin je možný se tam ubytovat? Když tam dorazíme třeba v neděli ve 13:00 nechaj nás tam se ubytovat?
BTW, přidal jsem si na hlavní stranu v mobilu k počasí v šumperku i počasí v Nalsu, takže to bedlivě sleduju. Potěšující je že je lepší než v šumperku!
BTW, přidal jsem si na hlavní stranu v mobilu k počasí v šumperku i počasí v Nalsu, takže to bedlivě sleduju. Potěšující je že je lepší než v šumperku!
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Milí "účastníci zájezdu", jak jsem včera všem předesílala, dnes se potvrdilo že bude nutné z nepředpokládaných a vcelku vážných důvodů Tour odložit
Všem se velice omlouvám za komplikace a nemilé překvapení.
Jak jsem všem také nastínila, v žádném případě se nejedná o zrušení akce, a byla bych opravdu moc ráda kdybychom se vydali do Dolomit v náhradní termín..
Hodně jsem přemýšlela nad datem, možné je odjet od začátku června až prakticky do podzimu, ale vzhledem ke květnovým akcím, a ke srazu který plánuji v ČR mi vychází jako první možný termín 26.6.-3.7.2011 (možná by se k nám mohli přidat i ti kdo z důvodu školní docházky dětí nemohli odjet,..) Pak je samozřejmě možný červenec až září...ale pokud si odhlasujete jiný termín vyjdu vám maximálně vstříc
Děkuji všem za pochopení i za podporu..jste úžasní.
Všem se velice omlouvám za komplikace a nemilé překvapení.
Jak jsem všem také nastínila, v žádném případě se nejedná o zrušení akce, a byla bych opravdu moc ráda kdybychom se vydali do Dolomit v náhradní termín..
Hodně jsem přemýšlela nad datem, možné je odjet od začátku června až prakticky do podzimu, ale vzhledem ke květnovým akcím, a ke srazu který plánuji v ČR mi vychází jako první možný termín 26.6.-3.7.2011 (možná by se k nám mohli přidat i ti kdo z důvodu školní docházky dětí nemohli odjet,..) Pak je samozřejmě možný červenec až září...ale pokud si odhlasujete jiný termín vyjdu vám maximálně vstříc
Děkuji všem za pochopení i za podporu..jste úžasní.
A kvůli čemu se to odložilo? To mě fakt mrzí já už jsem se těšil jak malé děcko no nic tak to bydu muset v práci zrušit dovolenou......... a jak to bude s těma penězma co jsme posílali za ubytko?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mrzí mě to, těšili jsme se asi všichni Lucky. Detaily máš v mailu, i v SZ..
K ubytování - pokud Tour úplně nezrušíš přesune se na termín na kterém se shodneme. Pokud zrušíš samozřejmě tak jak jsem slíbila částka bude v plné míře navrácena.
Tyto podmínky jsem vyjednala jako bonus (při případném zrušení z vaší strany) ale že to nakonec zruším já to jsem opravdu netušila,neplánovala...a pokud můžete,nezlobte se na mne.
K ubytování - pokud Tour úplně nezrušíš přesune se na termín na kterém se shodneme. Pokud zrušíš samozřejmě tak jak jsem slíbila částka bude v plné míře navrácena.
Tyto podmínky jsem vyjednala jako bonus (při případném zrušení z vaší strany) ale že to nakonec zruším já to jsem opravdu netušila,neplánovala...a pokud můžete,nezlobte se na mne.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň malou útěchu- v Bolzanu nemá být příští týden vůbec hezké počasí, v kombinaci s tím že je na vršcích ještě sníh, by to nebyly ideální podmínky...
Já říkám že je tam hezky ikdyž jsou mraky,ale stálo by za to přece jen něco vidět...
Já říkám že je tam hezky ikdyž jsou mraky,ale stálo by za to přece jen něco vidět...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Navrhovaný termín na přelomu června a července zní pro nás docela dobře ... dostatek času zajistit novou dovolenou a nekryje se to s žádnou jinou akcí.
A nutno podotknout, ze se to nekryje ani s najezdem polaku do Rima
Poláci mají být v Římě už 1.5., takže se to nekrylo ani tak, byli už by dávno tam.