alu kola-šrouby
-
Re: alu kola-šrouby
Nevím, jestli to víš, ale ty delší štefty se dají I koupit. Kdyžtak hledej v tuning shopech, ale to asi není tvůj případ, když si je chceš vyrobit.
f.i.s.h.men: já si je chci koupit,ale potřebuju vědět průměr toho tisícihranu a délku závitu a to sem nikde nevyčet
to že si je vyrobim je jen nouzové řešení!Vim,že to maj v tuningshopech,ale tam mi moc neporadili,
když sem řek na co to je,tak koukaly jak když značku rover neznaj.A v tuning shopech to maj předražený
protože třeba u nás v železářství maj štefty do kol za 50kč za kus a v tuningu za 60-140kč,jenom
nemaj s průměrem toho rádlování 12mm,takže si nemam kde koupit zkušební kus abych věděl jestli
tam pude nebo ne,proto se ptam jestli nevíte rozměry
našel sem že průměr tisícihranu je 12mm a délka závitu 51mm a potřebuju si to ověřit,abych
nekoupil jiný štefty,jinak bych sem nepsal.Asi budu muset jeden šteft vylisovat a změřit
protože to potřebuju už koupit
to že si je vyrobim je jen nouzové řešení!Vim,že to maj v tuningshopech,ale tam mi moc neporadili,
když sem řek na co to je,tak koukaly jak když značku rover neznaj.A v tuning shopech to maj předražený
protože třeba u nás v železářství maj štefty do kol za 50kč za kus a v tuningu za 60-140kč,jenom
nemaj s průměrem toho rádlování 12mm,takže si nemam kde koupit zkušební kus abych věděl jestli
tam pude nebo ne,proto se ptam jestli nevíte rozměry
našel sem že průměr tisícihranu je 12mm a délka závitu 51mm a potřebuju si to ověřit,abych
nekoupil jiný štefty,jinak bych sem nepsal.Asi budu muset jeden šteft vylisovat a změřit
protože to potřebuju už koupit
Tak kola tam dávat nebudu.Našel se na ně kupec který my dá víc,než za kolik
sem je koupil
takže budu kupovat originály rover 
sem je koupil

No vidis.... a mas po starostech
Jestli chces mit Roverka vic elegantniho a nebude ti vadit, ze nemas predepsany rozmer, tak si sezen 16" paprskovy disky z MG ZR
Celkem lituju, ze jsem do nich kdysi nesel... ty predepsany rozmery na 15" kola vypadaji na aute strasne prtavy... navic predepsany profil 55 je drahej jak cert... 50 je moc nizka a 60 zas uz moc vysoka... takze dat 50ku na 16" je na roverka dle meho nazoru optimalni 

už sem na ty kola z mg zr koukal a vypadaj luxusně. Hlavně doufam,že ty štefty nebudou krátky i na ty origo kola.
To bych byl hodně
To bych byl hodně

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdra kluci, nedávno jsem si taky pořádil roverka 200. A také přemýšlím o alu kolech.Ale zase se v tom tolik nevyznám,ted mám klasické plecháče a originál rover kryty.Bral bych 15" kola,ale slyšel jsem že mluvíte o 16" z MG, kde by se dali takové alu sehnat? Díky za radu,či odkaz 

Mrkni na tento inzerát.
http://www.rover-club.net/inzerat/zdrav ... pekna-1126
http://www.rover-club.net/inzerat/zdrav ... pekna-1126
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tyhle pasují taky, ale Jeytee měl svého času 6-paprsková kola z MGF a to byla taky paráda. Jen upozorním, že 16" nejsou pro R200 určené, podívej se do TP, nebo alespoň do manuálu k autu, jaké rozměry kol a pneu máš předepsané. Takže jedině na vlastní riziko.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak v techničáku mám kola 5jx 14 H2 ET45 175/65 R14 takže nic moc,ale patnácky bych tam mohl dát, snad by to technickou prošlo,chci alu,ale 14 s ET 40-45 těch moc není a když ,tak ošklivé.Holt je to úděl:-) 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni do manuálu, tam jsou vypsané všechny rozměry pro celou typovou řadu. Bohužel je častý neduh úřadů, že při registraci dovezeného auta do TP zapíšou jeden, dva rozměry a na zbytek kašlou. Když si to člověk nezkontroluje, má potom smůlu a musí to složitě doplňovat, nebo risknout.
-
- Kontaktovat uživatele:
Táák lidi,koupil jsem od jednoho pána z Liberce tyto div né fungl nový alu kola.:-)pěkný s letnímma pneu za 200kč.Tak mám radost:-)
- Přílohy
-
- Alu
- DSCF0036.JPG (119.09 KiB) Zobrazeno 2747 x
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No ale ty pneumatiky 

krasavce,ani nesou obouchaný