A jak to myslis, ze to nekdo oprel o ram? Jako naboural?Dendy píše:myslim ze by to mely silenbloky vydrzet delal jsem podobne pyc... a ok, ale jak jsem koukal na srazu lozimirovi drhly kola o podbeh u ridice a spolujezcea to vypada ze to nekdo oprel o ram
mg f rady skusenosti
Re: mg f rady skusenosti
Jo, ale tam je jen jeden silenblok, takze to bouchnuty fakt nemuze byt. Kdyz auto das na zvedak, tak hned za katalizatorem je kloub co drzi mort, aby se nekyval a to mi ruplo, ted se motor diky tomu vice chveje, ale nic vic.
Vyfoť, něco mám v zásobě, možná se to bude dát použít 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Super, diky moc. Dnes ci zitra to sem dam. Ale nemuze to byt bouchli nee?roman_mg píše:Vyfoť, něco mám v zásobě, možná se to bude dát použít
tak to se buď bývalý majitel k tomu vozu nechoval zrovna ohleduplně nebo to nemá najeto avizovaných 21 tisíc, v každém případě je to mrzuté 
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
No spis se k tomu nechoval hezky. hydrogas nemenil pres 2 roky, jak jsem se ted koukal. A ani kazdy rok to nedelal, jak se ma. Vubec o tom nic nevedl o tom aute kkt jedenkptHergot píše:tak to se buď bývalý majitel k tomu vozu nechoval zrovna ohleduplně nebo to nemá najeto avizovaných 21 tisíc, v každém případě je to mrzuté
No toz to se pak neni co divit, ze tomu upadavaj uchyty... Kdo vi co vsechno na tom timhle utrpelo... mam na jednom aute dane sportovni pruziny (dal je tam nekdo prede mnou) a kdyz teda zapomenu na jediny klad (pekne to sedi v zatackach), tak je to hruza... je dost znat, jak vsechno v tom aute trpi... silentbloky, cepy, geometrie... vsechno... proste takovy podvozek na ceske silnice nepatri... a to same plati v pripade, ze se nekdo nestaral o hydragas...
zdar,
to bude tím prázdným hydragasem
taky jsem měl auto hodně nízko když jsem ho koupil a nešlo strčit ani prstík mezi gumu a blatník
jak píšou kluci bude to dost trpět až to někde povolí, mě jen šroub a guma, tobě držák
to bude tím prázdným hydragasem
taky jsem měl auto hodně nízko když jsem ho koupil a nešlo strčit ani prstík mezi gumu a blatník
jak píšou kluci bude to dost trpět až to někde povolí, mě jen šroub a guma, tobě držák
Ahoj lidi. Potrebuji sehnta tuhle soucastku. Romane prosim, mas ji teda nebo kdokoliv jiny? Moc dekuji za pomoc. Je to stabilizacni vzpera motoru. Je to akutni!!
Většina uložení motoru je shodná s R200....zkus i vrakáče.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
lenham3
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Zitra mrknu mozna ho mam doma...
Prostřední obrázek jsem našel, takže mám. Zítra se podívám po dalším 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
MOC DEKUJI LIDI. JSEM MOC HODNI. ROMI, POKUD MAS TEN PROSTREDNI, TAK TO NAPROSTO STACI, PROTOZE TO MUZU ODSROUBOVAT, POKUD SE NEMYLIM???
Romi, tady ten drzak myslis?
Ano to je on, pošlu zítra na adesu, kterou jsi mi dal OK ?