Klíma píše Er
Re: Klíma píše Er
BCU- Body Control Unit- píše sa v RAVE....
A áno motorová je ECU, nie MCU 

-
- Kontaktovat uživatele:
Netrap se tím, Ondra je detailista, já jsem to pochopil.
Každopádně dík že jsi napsal, třeba to pomůže někomu kdo koupil pětasedmu po podobným špekulantovi, má podobnej problém a netuší kde je problém.
Každopádně dík že jsi napsal, třeba to pomůže někomu kdo koupil pětasedmu po podobným špekulantovi, má podobnej problém a netuší kde je problém.
zdravim ak mozem poradit nedaval by som moc auto servisovat do dunajskej pocul som uz o par pripadoch ked si zauctovali aj to co nespravili mne osobne napachali neuveritelnu skodu na aute vymienali mi termostat a zhruba po 100km mi vitekla voda cez termostat a zadrel sa mi motor.Tak som si zacal vsetko opravovat sam kupil som vrak 75 ma 18000km original ak by ste potrebovali dieli,cokolvek staci napisat.prajem vela stasnych kilometrov LukasB.
zdravim ked uz je tu rec o klime nevedel by mi tu niekto prosim poskytnut link na pelovy filter popripade na ostatne veci co sa pri tomto menia? este som to nerobil dakujem
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nebo tady:
http://ecat.elit.cz/ArticleBrowser.aspx ... leTypeID=1
Filtry snad mají všude, osobně chovám sympatie k filtrům MANN, které zrovna v ELITu nemají, ale nebál bych se ani ostatních. Kromě výměny filtru se ještě doplňuje chladící médium, což doma zřejmě neuděláš, a olej do kompresoru.
http://ecat.elit.cz/ArticleBrowser.aspx ... leTypeID=1
Filtry snad mají všude, osobně chovám sympatie k filtrům MANN, které zrovna v ELITu nemají, ale nebál bych se ani ostatních. Kromě výměny filtru se ještě doplňuje chladící médium, což doma zřejmě neuděláš, a olej do kompresoru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dále se ještě dělá dezinfekce výparníku a cest.