Luxus, Poysdorf
Byla docela sranda když nás přímo v Poysdorfu při spanilce rozdělil semafor a zbyl jsem tam já, myslim Roman_MG s TFkem, pan s SV-R a jeden rakouskej Roveří veterán. Místo odbočky za vámi do hor jsme jeli přímo na Laa "AnderN" Thaya (jak jsem obec přejmenoval, po našemu milému panu mluvčímu

)a tam nam došlo že jsme vás někde minuli (křižovatka za Staatz), pánové si tedy pokecali u Lidla v Laa a ja vyfasoval klučinu pro mě neznámého původu, prej "Na, vem ho rodičum"
Naštěstí jsme vás našli v Michelstettnu ikdyž jsme z Laa jeli uplne jinou cestou..
Takže děkuji rakouským pořadatelům za llllluxusní navigační rally s doručováním neznámých dětí rodinným příslušníkům
Málem byla i nehoda jelikož to jistý rakouský člen na jedný křižovatce předemnou nečekaně "zašlápl" a nechybělo moc a já byl v něm, no to by byla mezinárodní ostuda, on poškozenýho veterána, ne-li totálka a já to samý

Zážitků je tedy hodně, kolona se párkrát roztrhala i po zastávce v Michelstettnu ale k mé radosti se po chvíli zase v zpětném zrcátku objevil Ondra s ZTčkem a byli jsme zase pořádná kolona britských krasavců.
Prostě úžasnej prodlouženej weekend na jižní Moravě a Rakousku.
Teď ale padám v práci na hu... oblicej. Nechtělo se mi totiž v neděli večer jet do Plzně po D1 tak jsem to vzal přes Znojmo,Jindřichův Hradec, Tábor, Plzeň, pak Praha.....úžasná cesta ale domů jsem přijel až v 02:00 díky samým pracím na silnicích a objížďkách...takže únava. Naštěstí ale stále žiju zážitky tohoto weekendu...

..a teď docela i díky coffe