POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
Re: POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
Taky si radsi vezmu navigaci
Tak sem právě něco probíral po ICQ s Fujitsu a on najednou povídá: !Jedeš na ten sraz dneska, nebo zítra"? A jelikož jsem na to uplně zapoměl. Tak mu tímto ještě jednou děkuji. Protože kdyby mě to nepřipoměl tak bych nepřijel
Jak se ti tohle podarilo vykourit z hlavy?
Práce, práce a práce.
třeba taky nechápu proč je 9.5.08 když silvestr byl tak před dvouma měsícema
třeba taky nechápu proč je 9.5.08 když silvestr byl tak před dvouma měsícema
Joojo to znam jak to leti.parkrat se vyspime a zase budem nakupovat na Vanoce
Dnes sem prověřila vlastní schopnosti jezdce cestou po dálnici do Humpolce - dálniční známku mám, to problém neni - zdržovat vás nebudu, můžu jet 120, to se dá. Rychlejc sem to zkusila taky (poprvé v životě!!!), ale byl mi přidělen ještě jeden pes, neni přes něj moc vidět do zpětného zrcátka, tak bych to rychleji neriskovala. Zdržovat vás tedy snad nebudu, přesto vás ale někoho poprosim, aby se mnou držel tempo rekreační dálniční jízdy. Nějak se mi pravděpodobně porouchal chladič, ztrácí se mi voda z nádrže a ukazatel teploty nefunguje. Nevim úplně přesně, co mám dělat, když budu vařit. Takže zítra ráno na Čerňáku čus!
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Veronika: Ničeho se neboj. Já uvařil během jednoho týdne auto asi padesátkrát, byl to teda favorit. Nakonec jsem dojel do Svijan (jj, ten pivovar kousek od kosti) a už to nerozjel. Zadřenej motor, jen to hvízdne. Ale pivko tam měli dobrý, tak jsem tam zůstal na víkend.
All: Tak jak leštíte? Já dnešní dovču strávil ježděním po servisech, myčkách a podobných podnicích, auto vypadá jakž takž k světu. Sice je na něm znát, že je na pár místech pobóchané, ale aspoň to neni takovej tank, jako ráno. Nechal jsem ho radši stát na chodníku před domem, aby mi na něj nepadaly srajdy ze stromů..
Jináč jsem rozdal dva poslední letáky rourkám, které jsem při cestě za očistou potkal a definitivně končím misi "strč to za stěrač".
Tož zítra všem pražákům v půl osmé na čerňáku zdar (na tobiase čekáme do osmi) a všem ostatním na Kosti či v Jičíně nazdar.
All: Tak jak leštíte? Já dnešní dovču strávil ježděním po servisech, myčkách a podobných podnicích, auto vypadá jakž takž k světu. Sice je na něm znát, že je na pár místech pobóchané, ale aspoň to neni takovej tank, jako ráno. Nechal jsem ho radši stát na chodníku před domem, aby mi na něj nepadaly srajdy ze stromů..
Jináč jsem rozdal dva poslední letáky rourkám, které jsem při cestě za očistou potkal a definitivně končím misi "strč to za stěrač".
Tož zítra všem pražákům v půl osmé na čerňáku zdar (na tobiase čekáme do osmi) a všem ostatním na Kosti či v Jičíně nazdar.
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004
Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998
Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998
Zdar kolegové,doufám,že jste řádně naleštili své krasavce a zítra si to přihasíte na Kost. Já jen koukám z okna zda neprší a zatím to drží tak snad to nebude jízda v dešti jako do Lednice.Přeju všem štastnou a pohodovou cestu a co nejmín policajtů. Hurá na sraz!!!!!!
- Rohlik
- Kontaktovat uživatele:
Jupí jou, máme naleštěno a zítra tra dááá...v 7:30 na čerňáku. Tak doubrou a zítra čusík!
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
mno tak jsem to trochu umyl, trochu nalestil, trochu vyluxoval a tak. docela makacka zastoupit mycku... ale holt urvany zrcatko me limituje. Tesim se na rano ranicko. Jen natankuju, koupim znamku a tradaaaaa:c) Jo a dostal jsem fotak od kamarada co delal v auto.cz, at mu neco nafotim, tak se teste:c))
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Dobrou noc a krásné sny všem ..já nemůžu dospat!
Tak hlavně S L U N Í Č K O aby nás slyšelo a pak už se snad vše poddá
Nashledanou ráno
Tak hlavně S L U N Í Č K O aby nás slyšelo a pak už se snad vše poddá
Nashledanou ráno
Naleštěno sice není, jen umyto, ale hlavně opět plně pojízdné Nějaký velký leštění stejně nemá význam, protože povezu dvě uslintaný a chlupy pouštějící obludy.....doufám, že stihnem sraz na Čerňáku.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Roman620ti
Tak už jsem doma, Rouvr odpočívá v garáži a sraz je pryč . Bylo to ale naprosto super Fakt jsem to ani takové fajn nečekal, super lidi, atmosféra, organizace no prostě to bylo za 1 . Už se těším na další, až se zase všichni sejdeme Ještě jednou moct díky za super sobotu
P.S. Jakou má přezdívku majitel tmavě modré ČTYRSTOVKY s červeným čumákem Vraceli jsme se spolu a bylo to prima, tak teď nevím, kdo to byl Dokonce jsme na náměstí stáli skoro vedle sebe.
P.S. Jakou má přezdívku majitel tmavě modré ČTYRSTOVKY s červeným čumákem Vraceli jsme se spolu a bylo to prima, tak teď nevím, kdo to byl Dokonce jsme na náměstí stáli skoro vedle sebe.
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak řekl Roman. Parádní sraz, uplně mě překvapilo kolik bylo aut. Úúúúúúúplně boží.
A cesta z5 z Xvasem byla best
Už chci další... tentokrát ale s přítelkyní.
A cesta z5 z Xvasem byla best
Už chci další... tentokrát ale s přítelkyní.
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Ja se tez pripojuju s velkym diky za super sobotu.pritelkyne byla naprosto unesena ze spanile jizdy v kolone.fakt diky vsem co se na srazu podilely.cesta zpet s Ramsesem byla best