Rover 2,0 cdti - spotreba
fakt nechapu vyznam chipovani kdyz tim auto jen trpi, spotreba se pri stejnem stylu jizdy stejne nesnizi a z narustem koni vas to bude jen nutit slapat na plyn a tim to bude jeste vic zrat, vyznam to ma treba u koncernu kterych se vsude vali mraky jako napr 1.9 TDi ktery se delal jako 90ps a 110ps ale ne u rovera kde se na dily ceka mesic
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
... nejezdím jako čuně, pěkně jak to jde, ale ve vší počestnosti plynule, elegantně a s rozumem, proč to kroutit, když mi nic neuteče, ale na druhou stranu se přizpůsobím prostředí, nikoliv vajíčkama na zadním okně a kloboukem na hlavě
za mnou toho moc nejezdí, občas nějaká splašená Škoda mluvit (fabia) nebo Škoda peněz (octavia, superb), páč i na diesel je Rourka celkem živá, stačí polochtat pedál - jen to chce roztáhnout, což chvilku trvá...
závodník nejsem, ty léta už mám za sebou, takže jízda kochací, v klidu a s rozumem ...
v podstatě jde jen a vždy o tu část vozu mezi volantem a sedačkou
za mnou toho moc nejezdí, občas nějaká splašená Škoda mluvit (fabia) nebo Škoda peněz (octavia, superb), páč i na diesel je Rourka celkem živá, stačí polochtat pedál - jen to chce roztáhnout, což chvilku trvá...
závodník nejsem, ty léta už mám za sebou, takže jízda kochací, v klidu a s rozumem ...
v podstatě jde jen a vždy o tu část vozu mezi volantem a sedačkou
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
Včera jsem dostal typ na načipování Rovera podotýkám že odborně zásahem do řídící jednotky s uložením původního nastavení pro případ nespokojenosti s cenou do 8 tisíc korun.Navýšení výkonu může být až 22%.Já jsem uvažoval o navýšení na 96 kw,tak jako to má bavorák,abych si nadměrným výkonem neničil spojku a poloosy.Zkušenosti předám.
Re: Rover 2,0 cdti - spotreba
Mechwarrior - čoveče ty jsi snad dokonalý!!! Máš nejlepší pneumatiky a ještě se jako jediný s roverem 75 2.0CDT dostaneš na spotřebu 5l na 100km! Já myslím že by jsme se ti měli všichni klanět, co?
ROVER 75 2.0 CDT Limousine
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim, ze sa da dostat na 5 litrov... Ja som zajazdil na 6,3 so zimnymi gumami a tocil som do 3000ot. Ked nahodim letne a nebudem chodit nad 2000ot, co je na 4ke 80 a na 5ke 100kmph, budem vyradovat rychlost a budem jazdit plynule, myslim, ze sa na 5 - 5,3 dostanem... (bez klimy)
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
to Bifík -- nebuď vztahovačnej a nepruď -- nikdo netvrdil nic o nejlepších pneu (reagoval jsem pouze na Avon) a spotřeba je především vizitka řidiče (osoba mezi sedačkou a volantem), stačí se podívat i do papírů, kolik je psaná "oficiální spotřeba" a když se člověk k auťáku nechová jako hovado (nic osobního), tak to jde i pod 5 To klanění nebudu komentovatBifik píše:Mechwarrior - čoveče ty jsi snad dokonalý!!! Máš nejlepší pneumatiky a ještě se jako jediný s roverem 75 2.0CDT dostaneš na spotřebu 5l na 100km! Já myslím že by jsme se ti měli všichni klanět, co?
Ok mechu!
Já už prudit nebudu, páč by to stejně vždy vedlo jen k výměně názorů Budu doufat že se někdy na nečem shodnem
Já už prudit nebudu, páč by to stejně vždy vedlo jen k výměně názorů Budu doufat že se někdy na nečem shodnem
- Roman620ti
Když ono to chce někdy taky pořádně protáhnout a vymést usazené saze a když tady čtu, že někdo chce jezdit do 2000 ot/min, tak se akorát ten motor pěkně utahá a ještě bude pěkně nasra*ej pod kapotou
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
jasně, že to chce občas vymést saze , ale opatrně, aby pan diesel nevyskočil do pole
.. když si vždycky vzpomenu na technickou, kdy tam frajer natočí červený pole, tak by se ve mě krve nedořezal
.. letos mě čeká zase, to letí jako kráva, ale až koncem roku
.. když si vždycky vzpomenu na technickou, kdy tam frajer natočí červený pole, tak by se ve mě krve nedořezal
.. letos mě čeká zase, to letí jako kráva, ale až koncem roku
No jo, technická!
Já byl minulý týden a když to na emisích točil borec do červenýho, tak jsem myslel že mu taky natočím jeho červenou! Já osobně jsem to netočil nad 3000ot akorát na 5ku na dálnici...
No a technická v pohodě, až na špatné brzdové pakny na ruční brzdě! takže mě stejně neminulo měnit komplet celé zadní brzdy...
Já byl minulý týden a když to na emisích točil borec do červenýho, tak jsem myslel že mu taky natočím jeho červenou! Já osobně jsem to netočil nad 3000ot akorát na 5ku na dálnici...
No a technická v pohodě, až na špatné brzdové pakny na ruční brzdě! takže mě stejně neminulo měnit komplet celé zadní brzdy...
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
ja som prekvapený zo svojho auta, v zime som mal spotrebu stále tesne cez 10l a teraz je to 8,4l a to pritom nejazdím zase až tak skromne, ale ani nie ako pretekár, takže sa teším
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E