Náhradný kľúč
-
Náhradný kľúč
Dobrý deň.
Potreboval by som poradiť s vyhotovením náhradného kľúča. Stretil som klúče a teraz mám len kľúč bez dielkového otvárania. Volal som do jedneho servisu a tam mi povedali že to musia objednať priamo z BMW a stojí to 350€ . Nedá sa zohnať taký kľúč a len ho preprogramovať?
Ďakujem. Mám rover 75 CDT
Potreboval by som poradiť s vyhotovením náhradného kľúča. Stretil som klúče a teraz mám len kľúč bez dielkového otvárania. Volal som do jedneho servisu a tam mi povedali že to musia objednať priamo z BMW a stojí to 350€ . Nedá sa zohnať taký kľúč a len ho preprogramovať?
Ďakujem. Mám rover 75 CDT
Rover 75 CDTi
Re: Náhradný kľúč
http://www.dsv.sk/
Tam jsem si nechal dělat klíč.
Tam jsem si nechal dělat klíč.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Domluv se s nima jestli nebude levnější když jim dodáš použitej klíč. Možná si mysleli že nejsi schopnej si ho sehnat nebo že chceš originál. Originál klíč je drahej, já bych šel do použitýho, jen se vymění čepel a bude.
A jak spáruje dálku když nebude mít u "novýho" čárovej kod ?
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
-
- Kontaktovat uživatele:
To netuším, já neznám postup kterej provádí na diagnostice, nikdy jsem to neřešil.
Platil jsem míň, ale už nevím kolik. Ale vyšlo to nejlevnějc, oproti Brnu(kde neumí zapnout DO) a Rakousku.
Tým kódem povolí novej klíč v ŘJ a smaže nepoužívanej (ztracenej) klíč.
Tým kódem povolí novej klíč v ŘJ a smaže nepoužívanej (ztracenej) klíč.
ja mam tiez iba jeden kluc, zohnal som si aj jeden dalsi ale nemam ku nemu ziadek kod iba VIN toho auta. A v dsv mi povedali ze druhy kluc vedia sparovat iba ak by som mal EKA kod kluca.
Nasiel som este tuto stranku http://www.mgrovercodes.com/rover/75/eka-code/ kde sa tvaria ze vedia poslat EKA kod podla VIN a chcu za to £17.50 ale nejako tomu neverim, kedze na akykolvek chybny VIN napisu "Congratulations, Your EKA Code Is Available!" tak som to zatial neriskoval.
Nepaytal sa nikto v BMW servise ci by oni nevedeli objednat originalny kluc?
Nasiel som este tuto stranku http://www.mgrovercodes.com/rover/75/eka-code/ kde sa tvaria ze vedia poslat EKA kod podla VIN a chcu za to £17.50 ale nejako tomu neverim, kedze na akykolvek chybny VIN napisu "Congratulations, Your EKA Code Is Available!" tak som to zatial neriskoval.
Nepaytal sa nikto v BMW servise ci by oni nevedeli objednat originalny kluc?
Rover 75 2.5 V6 Saloon + 2.0 CDTi Tourer
Chalani na slovensku mate za 70 Eu hotovy kluc aj na programovany v trnave na namesti vam ho urobia alebo si to objednaj na ebay a vyreze ho bars kto a potom uz iba naprogramovat a to servisi urobia v pohode