I tobě diky za pochvalu.. jen si dovolím pár reakcí: registrace byla jasná a stručná...naštěstí nenastaly žádné mezery a to i přes fakt,že největší chaos způsobili ti kdo se vůbec neregistrovali...jak málo stačilo..dvě slůvka do mailu,že?

Věřím že tipy na akci s hudbou,prezentacemi,závody,vybírání příspěvků.. a vůbec takovéto "komerční" pojetí využije někdo jiný. Chystám se toto uvést na pravou míru v článku.. sraz jsem pojala jako "setkání" a už tento fakt měl předeslat že cokoliv co "zavání" takovým maličko ziskuchtivým organizováním, se mi absolutně příčilo. K našim tulákům mi to prostě nesedí. Možná se teď mračí hodně lidí. Ikdyž se třeba jedná o návratnost investovaných prostředků.Do všeho jsem šla po hlavě,ale s cílem že i za cenu pouhého popovídání a ničeho jiného to bude stát za to.I přesto tu bylo parkoviště u hradu Kost v sobotu dopoledne zajištěné, fotky z ptačí perspektivy,organizovaná spanilá jízda s podporou motorkářů, občerstvení a posezení u altánu hotelu Zámeček,sleva na ubytování,za velmi podstatnou věc považuji možnost technické porady i předání cenných zkušeností u p.Ing.Beneše(Angličana),dále vyhlášení cen (silák,krasavec a unikát srazu)...a samozřejmě také grilování,promítání.. Jednoduše to také nevidím s tím že by jen tak někdo nekomentoval "příspěvek"...už na počátku tu byly negativní reakce na pouhé zaplacení parkovného.. Nicméně...věřím že jsem byla pochopena, ikdyž samozřejmě všem budoucím srazům držím palce a jakýkoliv příspěvek ráda uhradím..vím že to není legrace.
Ovšem jasným důkazem že udělat bezvadný sraz s minimálními náklady,prostě jde(parkoviště neplacené,ceny sponzorované,..)..mluvím o srazu v Českém ráji,v roce 2005,organizovaný p.Jardou Plachým(JohnJP).
Tak hurá na Slovensko..moc se těším, konečně si zase sraz "užiji"