tempomat
Re: tempomat
Tak na tempomat potrebujes druhy volant nebo samostatne tlacitka pod volant, hlavni vypinac tempomatu umisteny nad zapalovacem a jeste ridici jednotku tempomatu. Vse ostatni by v aute melo byt. Tim myslim natazene kabely a spinace na pedalech. V mem pripade bylo vsechno ok a po zapojeni funguje jak ma. Udajne by se to jeste melo naprogramovat pres diagnostiku ale to jsem uz nedelal. Jinak nefunguje ta funkce automatickeho navraceni na posledni nastavenou rychlost. Webasto je v zakladu pridavne topeni (pod +5 C) ale da se predelat (u malo modelu uz je z vyroby) na nezavisle topeni ktere pak topi podle potreby.
díky za odpovědi k webastu,ovládání v loketce bohužel nemám
ale dodatečná montáž tempomatu,by zase tak náročná být neměla,protože třeba v kamarádově Citroenu C5 stejného roku výroby co mám já Rovra 2003 to šlo pouze nacvaknout ovladač pod volant a bylo to,takže myslím,že zde by to nemělo být o nic složitější..... pozeptám se v Brně u BMW na nějaké informace,neboť servis Rover v Jihlavě je KATASTROFA !!! 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Rover není Citrón ... Thomson ti napsal, co bude potřeba. Věřil bych mu, když to dělal.
No pozeptat se muzes ale silne pochybuju ze v BMW nejakou takovou upravu na BMW natoz Roveru delali ale to je jedno. Pokud si ohledne Roveru v BMW nebudou vedet rady vim kam sahnout 

ano to není,nicméně v té době ještě nebyla krize a kabely byly komplet,jen docvaknout potřebné věcičky,a bylo by to v provozu.....AnderN píše:Rover není Citrón ... Thomson ti napsal, co bude potřeba. Věřil bych mu, když to dělal.