Můj ROVER
Re: Můj ROVER
myslim ze je tu toho plne forum,ci kupit alebo nie,aky motor,atd...mam to auto rok, a je to take iste ako s inymi autami, vacsinou je problem mam pocit v zanedbanej udrzbe a poctu naj KM. Druhe auto mam hondu civic,r.v 1996,naj 283000km nikdy som s tym auto nic neriesil,proste to stale chodi...a ked sa pozries na hondaforum mas pocit ze kazdy tam riesi nejaky problem ze sa to kazi.. Je to tak ze na forach sa riesia problemy, molo kto tam napise kazdy mesiac,auto mi stale ide bez problem,vsetko OK
Klidně si kup R75, ale chce to hodně vybírat, nejlépe vybrat auto v zahraničí. Já mám motor 2.0CTD, najeto 220000km a šlape jak hodinky. Pokud auto mělo a bude mít pravidelný servis, tak není problém!! Občas někdo tady z clubu prodává R75. Chce to si najít servis, kde něco o autech ví. Kdybys Martine napsal odkud (aspoň kraj, okres) jsi, tak Ti poradíme dobrý servis. S náhradníma dílama taky není problém (vrakoviště, e-shop, ebay), ale vše stojí peníze.
Tak jsem provedl na Roveru tuning. Namontoval jsem zadní plato s el. protisluneční roletou, já sám . Bylo to těžký to tam narvat, ale na konec se to podařilo.
Jako tu origo? ... sikula
Jojo, origo z R75. Roleta jezdí nahoru a dolu i když je pod mrakem . Ono všechno tam bylo nachystaný, jen nasadit a zapojit.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Grrr ... jsi měl štěstí, že ses ozval roverixovi dřív, jinak byla moje
Tak jsem mile překvapen, že při jízdě k móřu do Hr a výlet do BIH, při celkovém nájezdu 2200km byla spotřeba 5,7l / 100km. A kdyby řídila jen manželka, tak bude i snad 5,0
-
- Kontaktovat uživatele:
pěkný, pěkný.
Ja dal Gargano a zpet pres Benatky celkem 3200 km i s kolonama a mistnima serpentynama 5,9
Jste šťastný lidi. Já pod 8l nejdu, ale žádné dálky.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Stejné auto, stejný motor, manuální převodovka
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak koukám tak Henri má 620Ti, takže si myslím že těch 8 je ještě hodně slušný, nevím jestli bych uměl s Tičkem jezdit za 8 ...
Lubo, kdy jsi byl v Garganu? Můj brácha se od tama vrátil teď v neděli.
Lubo, kdy jsi byl v Garganu? Můj brácha se od tama vrátil teď v neděli.
Mit TI a jezdit za 8 litru???!!!?!??!?! ... smankote to bych si chrochtal blahem .... neco takoveho by se mi ale asi fakt nestalo
Ne pánové Ti, ale 620Si ! No nicméně jsem zavedený taky na plyn, tak nebrečím.
Oukej ... ale aj tak je to celkem slusna spotreba na dvoulitr