Mě ty tlumiče moc nenadchly. Když jsem jezdil s tím kupéčkem, tak to bylo jak motokára a teď je to spíš pořád takové klidnější měkčí. Nevím jestli by ty 17ky udělali až takový rozdíl.
Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
-
F.i.s.h.men
Re: Rover 216 Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
nj v pohodě.
Mě ty tlumiče moc nenadchly. Když jsem jezdil s tím kupéčkem, tak to bylo jak motokára a teď je to spíš pořád takové klidnější měkčí. Nevím jestli by ty 17ky udělali až takový rozdíl.
No tak to muselo byt tema kolama... jinak v tom prece neni rozdil...
... my to ted prijde lepsi, teda hlavne na tech nasich hrbolatych silnicich... myslim ze i v zatackach to ma lepsi trakci... uvodom co na lepsi silnici, ale i tak jsem nemel pocit, ze by se to extra naklanelo.... jooo, vlastne jeden zasadni rozdil tam je... Coupe ma mnohem tuzsi karoserii a hlavne ma niz teziste... a to dela dost
... my to ted prijde lepsi, teda hlavne na tech nasich hrbolatych silnicich... myslim ze i v zatackach to ma lepsi trakci... uvodom co na lepsi silnici, ale i tak jsem nemel pocit, ze by se to extra naklanelo.... jooo, vlastne jeden zasadni rozdil tam je... Coupe ma mnohem tuzsi karoserii a hlavne ma niz teziste... a to dela dost
... ono totiz kdyz byla v zatacce nejaka nerovnost, tak to odskakovalo a blbe se to ovladalo... ted ty tlumice delaji svoji praci, tak v zatacce nemam smrt v ocich... ackoli, treba takove prudke brzdeni na rovince uz neni tak prudke... prece jen se ted to auto zhoupne dopredu... jenze pred tim jsem nesmel brzdit v zatacce, protoze to slo hned nektere z kol do smyku 
-
F.i.s.h.men
Myslíš, že rozpěra mezi tlumiče by měla dobrý efekt?
Jak víš, že má kupé pevnější karo?
Jak víš, že má kupé pevnější karo?
... koukni na A sloupek... v podstate cela strecha je hezky v oblouku... navic mam pocit, ze je ten A sloupek silnejsi... no a pak hned za zadni sedackou je rozpera... proste v krutu je to auto velmi pekny... to treba Labut, kdyz s ni najedu jednim kolem na vyvysene misto, tak to cele vrze a praska, jak se to krouti... a kdyz to tak zaparkuju, tak mi nekdy nejdou dobouchnout kufrove dvere 
Ta rozpera v motoru myslim moc nepomuze... to ma smysl pri tuzsich pruzinach...
Ta rozpera v motoru myslim moc nepomuze... to ma smysl pri tuzsich pruzinach...
-
F.i.s.h.men
No je fakt, že když vyheveruju jednu stranu, tak jdou dveře blbě zavřít, ale nevím jestli oboje nebo jen ty u řidiče, který jsou blbě nastaveny. Jako že jsou trochu níž než mají být.
ale rozhodně mi to nevrže, když na něco vjedu.
ale rozhodně mi to nevrže, když na něco vjedu.
Tak to tvoje ma proti Labuti jeste relativne dobrou tuhost... za zadnima sedackama mas pricku... to ja ne... no je to jedna z hlavnich veci, co mi na Labuti nestymuje... ale zas je z ne perfektni vyhled... je to takovy jezdici sklenik 
-
F.i.s.h.men
nemám žádnou příčku za sedačkama.
Potřebuju ty pružiny. Chci je. Chci to nižší a sportovnější. Ten set stojí snad 3,5 tak budu šetřit. Rozpěra se dá vyrobit. Jen mít tu dílnu.
Potřebuju ty pružiny. Chci je. Chci to nižší a sportovnější. Ten set stojí snad 3,5 tak budu šetřit. Rozpěra se dá vyrobit. Jen mít tu dílnu.
cca 170.000 km
Takze rychlo...
Zacal jsem v 15:00 a koncil jsem v 19:00. Zadni mi zabraly 3 hodiny a ty predni, jelikoz s tema uz mam zkusenost, jen po pul hodine kazda
Na tech zadnich napravach byl problem pri smontovani nastelovat cep pricneho ramene do uchytu v karoserii... fakt mi u toho tekly nervy, jak to tam ne a ne jit spravne
.... predek uz byl koncert 
Kdyz jsem nasazoval posledni kolo (predni leve), tak jsem zjistil, ze uz se mu z vnitrni strany sjizdi kord ... no proste musim s tim rychlo na geometrii... takze jsem aspon prohodil predni - zadni...
Rozdil stare a nove pruziny:

Zadni nasazene:

Predni stare vs. nove:

Ojeta predni guma:

Vysledek v porovnani (zitra udelam lepsi foto):

Prekvapko pod zadni sedackou

Takze rychlo...
Zacal jsem v 15:00 a koncil jsem v 19:00. Zadni mi zabraly 3 hodiny a ty predni, jelikoz s tema uz mam zkusenost, jen po pul hodine kazda
Na tech zadnich napravach byl problem pri smontovani nastelovat cep pricneho ramene do uchytu v karoserii... fakt mi u toho tekly nervy, jak to tam ne a ne jit spravne
Kdyz jsem nasazoval posledni kolo (predni leve), tak jsem zjistil, ze uz se mu z vnitrni strany sjizdi kord ... no proste musim s tim rychlo na geometrii... takze jsem aspon prohodil predni - zadni...
Rozdil stare a nove pruziny:
Zadni nasazene:
Predni stare vs. nove:
Ojeta predni guma:
Vysledek v porovnani (zitra udelam lepsi foto):
Prekvapko pod zadni sedackou
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co je to mrňavé u té baseballky 
-
F.i.s.h.men
Koukám, kde se stala chyba, že tam máš ten starý nárazník?
To male u palicky je 500 lir
.... Puvodni majitel to naboril do sloupku a vzhledem k jeho "umeni" shanet nahradni dily poridil to jedine, co se tu v CR dalo koupit
... Doma uz mam nachystany origo naraznik, ale v zelene barve... Potrebuje trosku povarit a prestrikat, ale to je zalezitost treti kategorie, takze az bude opravene vsechno ostatni, tak se na neho vrhnu...
Ted musim udelat geometriii a pak pretesnit prevodovku a udelat spojku... Taky mam netesnost na hydraulice rizeni...
.... Puvodni majitel to naboril do sloupku a vzhledem k jeho "umeni" shanet nahradni dily poridil to jedine, co se tu v CR dalo koupit
Ted musim udelat geometriii a pak pretesnit prevodovku a udelat spojku... Taky mam netesnost na hydraulice rizeni...
Baseballky
... To je bubenicka palicka 
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Absolvoval jsem prvni cestu do prace s vymenenyma tlumicema....
... tuhost si myslim ze je tak akorat... sedi to porad skvele, samozrejme mysky se s tim uz nedaji delat tak efektne
Rozhodne ale nepozoruji nejake citelne omezeni v trakci... taky je fakt, ze se zlepsila geometrie, kterou se nikdo nesnazil u tech nizkych pruzin prenastavit...
Co mne teda mrzi, ze je to ted, jak rika Fish, jak koza... 4 cm nahoru dela opravdu hodne... jiny vyhled, v zatackach je to vyssi teziste znat... no a jak jsem rikal, na pohled uz to neni tak sexy
Co uz... treba mu jedou poradny sportovni podvozek poridim... urcite je toto ale pohodlnejsi na ty nase silnice a hlavne nerachtaji stresni skla... pred tim to byl randal jak kdyby se to melo rozsypat 
Jinak je ted taky vic citit, ze jsou predni kotouce pekne zvlnene
A ty smejdsky cepy na rizeni maj taky dost... uf uf 
... tuhost si myslim ze je tak akorat... sedi to porad skvele, samozrejme mysky se s tim uz nedaji delat tak efektne
Co mne teda mrzi, ze je to ted, jak rika Fish, jak koza... 4 cm nahoru dela opravdu hodne... jiny vyhled, v zatackach je to vyssi teziste znat... no a jak jsem rikal, na pohled uz to neni tak sexy
Jinak je ted taky vic citit, ze jsou predni kotouce pekne zvlnene