Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
-
Re: Rover 216 Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Pamatuješ si, jak jsem se tě ptal na dvě díry na podběhu u tlumiče? Že to vypadá jak kdyby tam něco bylo a pak to někdo sundal, protože tam je obtisk tvaru = čisté místo. Tak to jsem myslel toto:
- Přílohy
-
- P8278638.JPG (58.96 KiB) Zobrazeno 2606 x
Jo to je na uchyt kabliku ABS 

-
A ty tam máš ABS? Já ne, ale stejně to vypadá, jak když tam předtím něco bylo, protože to tam je čisté. 

Na Labuti mam, na Kupecku ne... ja jsem pak taky na tech fotkach na to hledel, ze to tak vypada, jak kdyby tam neco chybelo.... ale ono to asi bude ciste tim, ze jak je to vystouple, tak se to pripadnym proudenim vody spis ocisti...
Dneska jsem mel rano radost, ze se mi podarilo zaparkovat hned pred firmou na parkovisti.... je tam takovy osamoceny misto na stani...
Po praci jdu k autu, kocham se jak je krasne, osvicene slunickem... ale jak se blizim, tak se mi na spodni casti dveri nejak nezda takovy krivy odlesk... hned mne napadlo... to snad.... NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Ano... je to tak... nejaky s prominutim blb mi nacouval do dveri
Zrcatko sklopene a na nem taky kus bileho laku, ale odrene jen decentne... dvere jsou horsi... promacknute celkem fest a to i s promacknutou ryhou, asi jak se po tom svezl
... nastesti teda neni nejak extra poskozeny lak a to co tam je, pujde rozlestit, ale ten plech nepujde vratit do puvodniho stavu bez vetsiho zasahu 
Sednu do auta a napada mne kouknout za sterac, kde kupodivu najdu utrzek papiru se vzkazem: " Volejte 271 358" ........
... to mohl fakt byt leda nejaky duchodce, kdyz napise cislo bez predvolby
... nasel jsem si, ze s prerovskou predvolbou je to cislo do mistniho servisu, kam se nedovolam. Ale nasel jsem si cislo na mobil a tam mi to zveda chlapik a samozrejme o nicem nevi... pak mne napadlo, ze by to mohl byt treba jeho zamestnanec, ale to mi zatim nepotvrdil... kurnik drat!!!!
Jako to je neskutecny... co mam mit clovek za auto, aby to takto nedopadalo... poridim si fobii a bude to.... jeste ze se za cca pul roku stehuje firma do noveho, tak tam uz na soukromem parkovisti tohle bude hrozit minimalne...
Nejhorsi fakt, ze se clovek snazi to auto dat do puvodniho stavu a pri tom tohle...

Po praci jdu k autu, kocham se jak je krasne, osvicene slunickem... ale jak se blizim, tak se mi na spodni casti dveri nejak nezda takovy krivy odlesk... hned mne napadlo... to snad.... NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Ano... je to tak... nejaky s prominutim blb mi nacouval do dveri

Sednu do auta a napada mne kouknout za sterac, kde kupodivu najdu utrzek papiru se vzkazem: " Volejte 271 358" ........

... to mohl fakt byt leda nejaky duchodce, kdyz napise cislo bez predvolby

Jako to je neskutecny... co mam mit clovek za auto, aby to takto nedopadalo... poridim si fobii a bude to.... jeste ze se za cca pul roku stehuje firma do noveho, tak tam uz na soukromem parkovisti tohle bude hrozit minimalne...
Nejhorsi fakt, ze se clovek snazi to auto dat do puvodniho stavu a pri tom tohle...

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co se dá dělat? Jezdíš s těmi auty denně 80 km, tak se tohle občas holt stane. Myslím si, že šikovný karosář by neměl mít moc práce to vyklepnout a zakitovat, lakýrník přestříkat. Žádná katastrofa, ale zadarmo to samozřejmě nebude. Rozhodně to zamrzí ...
- Roman620ti
Tak tohle je humus a postrach všech milovníků svého auta, to číslo mohl nedopsat schválně, aby to na oko před lidma vypadalo jako že neujede, ale ve výsledku s tím vymr*dal. Ty dveře budou mít prohnutou určitě i výztuhu, ikdyž ta by mohla bejt až and tou lištou ale stejně už to nikdy nebude jeko to bylo, je to nahov*no auto nechat bez dozoru. 

2x Rover 620ti
Taky me to Romane napadlo, ze to tam nastrcil jen na oko prihlizejicim... aby si nekdo nepoznamenal SPZ... je to tam dost frekventovane misto, takze to rozhodne nekdo videt musel....
Ja nerikam, ze by to opravit neslo, ale uz to bude opravovane a rozhodne to nebude stat zanedbatelne penize... takze ja to zkusim jen vytahnout zpet co zvladnu sam a na zbytek kaslu... nema smysl, abych to uplne opravoval, kdyz mi to tam dalsi den nabori jinej debil...
Ja nerikam, ze by to opravit neslo, ale uz to bude opravovane a rozhodne to nebude stat zanedbatelne penize... takze ja to zkusim jen vytahnout zpet co zvladnu sam a na zbytek kaslu... nema smysl, abych to uplne opravoval, kdyz mi to tam dalsi den nabori jinej debil...

-
Tak když bude ohlá i ta vnitřní výztuha, tak ti dám dveře a až budeš lakovat přední nárazník, tak tam hodíš i dveře.
Trundo, neházej flintu do žita a hlavně na to nešahej sám ! http://www.karosarskeprace.cz/karosarsk ... -laku.html
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Diky za podporu 
... jo to PDR by na to melo stacit ... uvidim jak budou ty dvere vypadat zevnitr, ale dneska jedeme pryc, tak se na to kouknu az nejdriv v pondeli...
.... http://www.fzcars.estranky.cz/clanky/op ... idea-.html

... jo to PDR by na to melo stacit ... uvidim jak budou ty dvere vypadat zevnitr, ale dneska jedeme pryc, tak se na to kouknu az nejdriv v pondeli...
.... http://www.fzcars.estranky.cz/clanky/op ... idea-.html
no koukám koukám... jsem zase poslední kdo si tohle čte, jsem otom vubec nevěděl... jak je to vlastně s kamerama, policie by mohla dát k dispozici záznam, ne? Ale to už je asi pozdě.
tak to hlavně dobře zmákni.
tak to hlavně dobře zmákni.
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu

Ale kvuli takove ptakovine to nema smysl resit... jo kdyby mi to auto sesrotoval, tak zavolam cajty a ti by si asi kameru vyzadali...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud je tam kamerový systém, tak bych se už z principu obrátil na správce budovy ... ale teď už je asi pozdě, záznamy se většinou uchovávají 48 hodin.
... tak jsem dneska po ceste do prace zkusil, jak dava Kupecko rozjezd... blbej asfalt neasfalt (takovy ten typicky mezi polama
), stare, ojete, zpuchrele zimni pneumatiky, spojka ojeta... hrabalo to na muj vkus prilis a odpich byl opravdu slaby... presto vysledek
... kdyz to tak pocitam, je to nejakych 7,5 sekundy do stovky