Kontrolka airbagu.
Kontrolka airbagu.
Zdravím, objevil se mi takový problém....posouval jsem sedadlo a rozsvítila se kontrolka airbagu. Tak jsem si lehl pod sedadlo řidiče a koukám na kabely co tam jsou a vidím, že na zemi mi leží jeden kabel vypojený...jde se žlutým kabelem od středového tunelu. Nenašel jsem kam patří - je černý řekl bych čtvercový tvar. Každopádně jak jsem šteloval s tím sedadlem po nastartování už se kontrolka nerozsvítila...tak nevím...máte nějaký tip? je to sedadlo řidiče.díky
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: Kontrolka airbagu.
Musi tam byt zapojeny jde do predpinace pasu .....
díky za radu, ale kde najdu ten předpínač pásu? respektive ten protikus...děkuju
Zrejme jde o kabel ale co vim tak stejnou chybu delaj spinavy nejaky svorky pod sedadlem. Hral jsem si se sedadly na doraz a zacala mi svitit kontrolka airbagu.
Kolega a servisak Zakar jen neco procistil, zrejme na tech dorazech jsou nejaky cidla a problem byl vyresen.
Jsem laik, tak popisuji jen jak jsem to zazil.
Spoj kabely a pokud budou pytle svitit dal, kontaktuj Zakara, ten ti urcite poradi co mas presne procistit nebo udelat.
Kolega a servisak Zakar jen neco procistil, zrejme na tech dorazech jsou nejaky cidla a problem byl vyresen.
Jsem laik, tak popisuji jen jak jsem to zazil.
Spoj kabely a pokud budou pytle svitit dal, kontaktuj Zakara, ten ti urcite poradi co mas presne procistit nebo udelat.
Kontrolka nesvítí..vše je v pořádku, ale kabel jsem nepřipojil....nevím totiž kam ho mám připojit... ještě zkusím vyhřívání jestli funguje, ale jinak ani nevím na co ten kabel je...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Předepínač pásů ... při nehodě zajišťují předepínače vymezení vůlí v pásech a tím správný účinek airbagů (zkrácení a zbrždění pohybu člověka vpřed). S odpojeným/nefunkčním předepínačem jsou účinky airbagu přinejmenším omezené, diskutabilní.
cao ludia pocujte ja mma rovnaky probem svieti mi kontrolka airbagu ale vsetky kable mam pozapajane myslim este to pre istotu pozriem no moc sa v tom nevyznam ale ten co mi auto predaval mi vravel ze je tam poruseny len kontakt len moc mu neverim lebo ma oklamal vo viacerych veciach o tom aute
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
Pod oběma předníma sedadlama rozpojit žlutej konektor, prošplíchnout přípravkem na kontaky a spojit. Po otočení klíčku v zapalování, kontrolka zhasne, nebo se už nerosvítí.
ešte jedna vec..môžu tieto káble ležať pod sedačkou ? pretože tak to tam mám poprípade časti sú prichytené zo spodu o sedadlo zväzovačkami či jak sa to volá(pásiky so zúbkami,po utiahnutí už nerozpojitelné)
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
Taky mám pod oběma sedačkama ty žlutý konektory vypojený. Hledal jsem, ale není to kam zapojit...
Rover 75 1,8 2004