Elektro zavada
Re: Elektro zavada
Jo takto... No to nevypada, ze by to byl problem chipnuti... Ale mozna by nebylo marne to zkusit reklamovat... aspon to zkusit.
Jako reklamovat...penize z nich nedostanu určitě(řeknou že je problem v autě a ne v samotnem nachipovani)ale myslim že mi to zdarma muzou přechipovat a nebo vratit na puvodni hodnoty pred chipem(timto řešenim bych přišel o peníze i o efekt)...ale jestli si myslis ze to nepomuže tak bych to asi videl tak ze to dam přimo do servisu kde se zabivaji jenom elektrikou co ty na to??
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
zas tak dobre se nevyznám co je testbook?
-
Už jsem to v jednom servise mel a rikal že to mel napojene na počítač a žádnou chybu to nenašlo
No jenze to tam zrejme nemeli diagnostiku na Rover, tudiz nodhali vsechno...
zkusim jeste ten chiptuning at to přehraji uvidim potom,ale dik kluci.
-
Sériová diagnostika a je jedno od jakého výrobce nemůže nikdy plně nahradit tu značkovou.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky to vidím na spínačku.
Tak jsem to nechaval přečipovat a nepomohlo to....ta spinacka uvidim v pondeli to dam do servisu kde delaji hlavně elektriku a řeknu vše co jste napsali a třeba ještě napíšete.
Ještě jsem si všimnul že mi nejdou zadni senzory parkování muselo to odejít nejak zaroven protože nedavno frčeli normálně?! Nemuže to s tim byt nejak společné??
Ještě jsem si všimnul že mi nejdou zadni senzory parkování muselo to odejít nejak zaroven protože nedavno frčeli normálně?! Nemuže to s tim byt nejak společné??
- Roman620ti
No třeba v BMW si známej chtěl nechat opravit závadu a auto mu vrátili, že je to načipované a ať si to nechá opravit u toho, kdo to čipoval.
Takže ho s jistou noblesou poslali do pr*dele, ale neni se čemu divit, proč se budou hrabat v něčem, kde si nemůžou být na 100% jistí 

2x Rover 620ti
volal jsem do 4 servisu všem jsem řekl ze to načipovane mam a ani jedem mi neřekl že s tim nemam jezdit tohle neřeš.
jj... Roman asi spis myslel autorizovany servis... tam to pak docela chapu...
... no hlavne at se na to co nejrychleji prijde...
... no hlavne at se na to co nejrychleji prijde...
Trundo Ještě jsem si všimnul že mi nejdou zadni senzory parkování muselo to odejít nejak zaroven protože nedavno frčeli normálně?! Nemuže to s tim byt nejak společné??