ELEKTRICKE OKNO
ELEKTRICKE OKNO
Mam problem,nejde mi stiahnut namojej 600 vke soferove okno, neviem ci je chybna elektrika,ak by bola dá sa kupit aj el,ovladanie na jedno okno? je vhodné aj univerzalne alebo musi byt original na rovera:
Re: ELEKTRICKE OKNO
Ahoj, me se treba rozbilo okno u spolujezdce, rozbila se stahovacka. Tak mi to automechanik vytahnul nahoru a odpojil. Co vim, tak u roveru to je docela dost problem a dost se to rozbiji, kazdopadne doufej, aby to nebyl motorek...
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Me se dnes rozpadlo plastove kolecko, ktere jezdi ve vodorovne liste okna ridice. Nasadil jsem to zpet a ted nesmim zapomenout na to, ze to okno nesmim stahovat, jinak musi tapecirung dolu a okno rucne do vodicich list. Budu muset navstivit nejaky vrakac.
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
Tak ho prostě odpoj, ať se s tím nemusíš dělat pokaždý, když na to zapomeneš
u řidiče je to docela problém, že to nejde vyponout jenom tím ovladačem u ručky
ale prostě odpojit motorek.
jinak mezi náma...neumím sundat ani tapecírung, bojim se, že bych to už nikdy nedal zpátky

jinak mezi náma...neumím sundat ani tapecírung, bojim se, že bych to už nikdy nedal zpátky

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
O to kolecko som prisiel asi pred dvoma tyzdnami. Tiez som sa toho tapaciru bal, ale je to v pohode.
No zohnat taketo nieco na vrakovisku tu u nas je dost problem. Nejak som to docasne vyriesil a okno mozem bez problemov stahovat. Ale je to len provizorne riesenie. Najhorsie je ze nemam dielnu ani garaz a v panelaku nemam sancu vyrobit si nejaku nahradu, aj ked mam jasnu predstavu ako na to.
No zohnat taketo nieco na vrakovisku tu u nas je dost problem. Nejak som to docasne vyriesil a okno mozem bez problemov stahovat. Ale je to len provizorne riesenie. Najhorsie je ze nemam dielnu ani garaz a v panelaku nemam sancu vyrobit si nejaku nahradu, aj ked mam jasnu predstavu ako na to.
618 Si. r.97
Konečne som našiel spriaznené duše aj keď až za hranicami.
Konečne som našiel spriaznené duše aj keď až za hranicami.

- Roman620ti
někde tady je dokonce návod, jak si to opravit a nevyhazovat zbytečně bankovky za celou stahovačku...
2x Rover 620ti
Hledaaam a nenachaaaziiiim.Roman620ti píše:někde tady je dokonce návod, jak si to opravit a nevyhazovat zbytečně bankovky za celou stahovačku...

Tapecirungu se bat nemusite. Myslim, ze se na tom neda nic znicit. Je to otazka ctyr vrutu a dvou minut prace.
Nejdiv se vysroubuje vrut v klicce otevirani dveri. Klicju celou opatrne vyndat a odpojit tahlo. Potom se vysroubuji dva vruty v madle. Dale se povoli vrut zcela vlevo. Je zhruba ve vysce madla. Nakonec se tapecirung vysadi smerem nahoru aby se nevylomil kolicek centraluco. Hlevne pozor na to, at si neutrhnete kabel centralu. Takze tapecirung sundat jen castecne a rospojit spojku. Spodni cast (co je kapsa)je jen nacvaknuta. Tam se musi pouze trochu zabrat smerem ven od dveri.
Takhle to mam alespon ja na sve 620. Popisuji dvere rdice, ale u spolujezdce to bude zrejme stejne.
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
- Roman620ti
tak tady to je : http://www.roverclub.cz/view.php?cisloclanku=2003121708
2x Rover 620ti
-
Zdárec. Tapecírunku se vůbec nebojte. Mě se u spolujezdce stahovačka celá ohnula (620SDi), když mi vyběhlo okno z drážek. Docela dobře šla i demontovat a vyndat ven. Pak už jen stačilo kladívko a cílené a přiměřené údery. Připadalo mi, že je ta stahovačka z docela tenkého plíšku. Ale teď již zase maká.....nahoru....dolů....nahoru ....dolůůů....sem....tam....sem....tam....
Zdarec mám udělané nové plastové kolečka do přední stahovačky pro ROVER 600 i s čepy.
Stahovačku Vám spravím,nebo kolečko pošlu.
Stahovačku Vám spravím,nebo kolečko pošlu.
Mirda a Rover 75 2.0 V6
-
dela to neco ..vrci,chrousta??? rover ma na kazde okno pojistku zvlast,jde opravit i ten kontakt ve tlacitkach...napis co to dela presne,respektive nedela
libor: hele, jestli ti nefunguje motorek, tak mam jeden funkcni z toho, kdy jsem menil stahovacku a dostal sem ji i s motorem. Starou sem vyhodil, ale motorek vyndal 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- white.lexus
cau, tie plastove koliečka som musel menit v predu na oboch stranach, to PVC koliečko alebo čo je tam je dost krehké a odchádza to podla mna preto ze okno dobre ,,neklze,, v kolajničke, (brzdí) umna sa to dalo vidieť tým že okno pri stahovani posuvalo gumu v ktorej okno chodi. Koliečka som vyrobyl doma s tvrdsich PVC podloziek, nit som nahradil šrobom s plitkou hlavičkou, namazal kolajničky aj tie v ktorych kolečko ide aj tie v ktorych ide okno, dal to dokopy a bolo hotovo
pekne hladke stahovanie okien 

Rover 620 SDi Limited
Super mat to uz rok hotove ale diky za radu tento prispevok. Bol pisany pred rokom stastny novy rok vsetkym
-
- Kontaktovat uživatele:
To přeci nevadí, hlavně že ostatní co budou mít třeba podobný problém dostanou radu.