polepy rover
polepy rover
zdravim mam moznost zdarma si nechat udelat polepy.. ci nejake nalepky... rad bych nejake napady,odkazy. rady.. samozdrejme co se vaze k ROVER , ROVER COUPE,ROVER 220, ROVER TURBO. mam 220coupe targa.. tak na nej.. dekuji pripadne pripominky ze polepy nepatrej na auto,atd... prosim vubec nepiste!! zadam tu o radu ci napad.. a rad bych aby toto tema zustalo.. vsem dekuji
Re: polepy rover
nikdo nic.. zadne fotky.. klidne na email.
-
- Kontaktovat uživatele:
Někde jsem na netu kdysi zahlídl nějakou 220Ti polepenou, ale kde to fakt už nevím, ale matně si pamatuju, že to hezký nebylo
zalezi na urcitem stylu nemam v planu zadne Rychle a zbesile.. ale poze nejake doplnki.. napis na sklo.. ci kridlo.. a jine,.. nejake ty fotky uz mam.. a kolikrat to je lepsi nez ciste... dle meho nazoru... kazdy ma jiny styl..
-
- Kontaktovat uživatele:
Decentní a slušivá nálepka rover určitě neuškodí
prave to mam v planu.. aby az me baworaci potkaj na silnici aby vedely s cim maji tu cest.. presne v tomto stylu mam plan.... zadne rychle pruhy.. pokud by treba nekdo vedel nejake Anglicke stranky.. budu vdecny.. Ebay jsem proles.. a nic.
Nějaké obrázky mám v počítači....
nejdou mi sem vložit, jakto?
nejdou mi sem vložit, jakto?
Kolega JayPee dělá samolepky s logem Rover clubu a někteří to mají i jako kovovou placku na přední masku.
moc pekne... nalepka by se mi urcite libyla... ten odznacek vypada pekne..
kdyby byla fotka te nalepky byl bych rad....
jsem rad ze se nekdo zapojil... jestli nahodou mate nekdo obrazek Coupecka.... ve stylu nalepky MIMONSKE VALKY... http://www.ebay.com/itm/RetroArtz-Carto ... 1395746026 ale bez toho napisu... nevim jak to odsranit..
http://www.wickedartzshop.com/rover-92-c.asp .... ve vetsim formatu jsem nenasel...
nejde mi zobrazit... ??
Ahojki
to je príma ale zkus hodit řeč s Jeytee , ten nabízel na srazu pěkné polepy ang. vlajky , znak rover apod ..
jinak jak jezdím po republice, tak nejsou klíčenky se znakem...
to je príma ale zkus hodit řeč s Jeytee , ten nabízel na srazu pěkné polepy ang. vlajky , znak rover apod ..
jinak jak jezdím po republice, tak nejsou klíčenky se znakem...
diky za tip ...hned se mu ozvu..